Άντζελα Παντελή: «Έχω καλομάθει στο εξωτερικό επαγγελματικά και το εισόδημα είναι καλύτερο»
Showbiz

Άντζελα Παντελή: «Έχω καλομάθει στο εξωτερικό επαγγελματικά και το εισόδημα είναι καλύτερο»

Η Άντζελα Παντελή εδώ και δώδεκα χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, ενώ αρκετά συχνά φτιάχνει βαλίτσες και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Η γνωστή Dj σε συνέντευξη της μίλησε για τον λόγο που σκέφτεται την επιστροφή της στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη πιο μελανά σημεία της ζωής της.

Σε συνέντευξη σου το 2010 είχες δηλώσει ότι υπήρξε μια περίοδος που ζύγιζες 36 κιλά και είχες νευρική ανορεξία.

Ναι. Ήμουν 23 ετών, όταν ο πατέρας μου αρρώστησε με την καρδιά του. Ηταν ένα τρομερό σοκ. Έπαθε καρδιακή προσβολή την παραμονή των γενεθλίων μου. Ήταν ένα βαρύ χτύπημα της μοίρας. Όταν έπειτα από δύο χρόνια πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά μου. Μου κόπηκε η όρεξη και η διάθεση για οτιδήποτε. Ξαφνικά μέσα σε έναν μήνα από 45 κιλά που ζυγίζω πάντα έπεσα στα 36. Κατέρρευσα. Το νευρικό μου σύστημα κλονίστηκε. Για έναν χρόνο πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα αγχώδη διαταραχή. Είναι από τα πιο μελανά σημεία της ζωής μου.

Απευθύνθηκες σε κάποιον ειδικό;

Φυσικά. Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουμε μόνοι μασ τέτοιες καταστάσεις. Χρειάστηκα τη βοήθεια ενός πολύ καλού γιατρού. Έπειτα από ενάμιση χρόνο συνήλθα. Τρία πράγματα με βοήθησαν πέρα από τον ειδικό: η οικογένεια μου, η δουλειά και η γυμναστική. Δεν σου κρύβω ότι ακόμα και τώρα μπορεί να με πιάσουν χωρίς λόγο κρίσεις πανικού και σκέφτομαι «Οκ θα περάσει. Αναπνοές και γυμναστική...».

Υπάρχει στο μυαλό σου η σκέψη να επιστρέψεις κάποιο στιγμή στην Ελλάδα;

Μέχρι πριν από τρία χρόνια δεν το σκεφτόμουν καν. Τι με έχει κάνει τώρα να αλλάξω γνώμη; Το γεγονός ότι και οι δυο αδελφές μου γέννησαν και έχω δύο υπέροχα ανιψάκια. Από εκεί που δεν με ένοιαζε καθόλου να γυρίσω στην Ελλάδα, ξαφνικά σκέφτομαι «γιατί να μην είμαι δίπλα τους σε κάθε στάδια ανάπτυξης τους;». Δυστυχώς, έχω καλομάθει στο εξωτερικό επαγγελματικά και το εισόδημα είναι καλύτερο. Δεν είναι βέβαια μόνο οικονομικό το θέμα. Παίζει ρόλο και το πόσο διαφορετικά σε αντιμετωπίζουν. Ωστόσο η γέννηση των παιδιών με έκανε να αλλάξω λίγο την κοσμοθεωρία μου, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved