Ήλιος: «Η Αθηνά εμπιστεύεται τον Δημήτρη και τον στηρίζει»
Showbiz

Ήλιος: «Η Αθηνά εμπιστεύεται τον Δημήτρη και τον στηρίζει»

Ήλιος: Πρωταγωνίστρια της σειράς περνά σε αποκαλύψεις για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, ενώ πέρασε σε αποκαλύψεις για το ρόλο της ως Αθηνά αλλά και τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς...

-Τι ήταν αυτό που σας κέντρισε το ενδιαφέρον στον «Ήλιο»;

«Μου άρεσε πολύ το σενάριο, είχα δει κάποια επεισόδια του γαλλικού σίριαλ, μου άρεσε επίσης πολύ το γεγονός ότι είναι αστυνομικό και βέβαια ο ρόλος, γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει».

- Η Αθηνά, που υποδύεστε βοηθά τον Δημήτρη να ξεσκεπάσει τη Δάφνη, Θα τα καταφέρουν τελικά;

«Ναι, θα τα καταφέρουν. Η Αθηνά παρασύρεται στην αρχή από τη Δάφνη και τον Χρήστο, αλλά τελικά εμπιστεύεται τον Δημήτρη και τον στηρίζει».

- Πώς καταφέρνει και βάζει στην άκρη τα αισθήματα της για εκείνον;

«Είναι από τους ανθρώπους που βάζουν πρώτα απ' όλα τη δουλειά τους. Και επειδή τον Δημήτρη τον εκτιμά πάρα πολύ ως αστυνόμο και επαγγελματία, καταφέρνει και τα διαχωρίζει τα πράγματα. Εκτός αυτού, εκείνος είναι πολύ ειλικρινής μαζί της, δεν της έχει πει ψέματα. Της έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει μια έντονη συμπάθεια για εκείνη, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για κάτι παραπάνω. Βλέπουμε ότι δυσκολεύεται να το δεχτεί και κάποιες στιγμές προσπαθεί πάλι να τον διεκδικήσει, αλλά χτυπάει σε τοίχο».

Ποιο είναι το στοιχείο της Αθηνάς που θαυμάζετε και τι δεν εγκρίνετε σε αυτήν;

«Θαυμάζω την ψυχραιμία της, τον επαγγελματισμό της, τη διαφάνεια της, το ότι παραδέχεται τα λάθη της και ζητάει συγγνώμη. Η αλήθεια είναι ότι με εκνευρίζει πολύ η επιμονή της προς τον Δημήτρη και είναι και πάρα πολύ σκληρή απέναντι σε όλους».


- Παράλληλα, όμως, την επηρεάζει πολύ και το συναίσθημα...

«Ναι, απλώς την επηρεάζει κάποιες φορές τόσο, που θολώνει και η κρίση της. Φέρεται άσχημα, τον εκδικείται που επέλεξε τη Λήδα, παρασύρεται από
το συναίσθημα της».

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved