Σεμίνα Διγενή: «Ο έρωτας είχε τελειώσει ήδη το 2009»
Showbiz

Σεμίνα Διγενή: «Ο έρωτας είχε τελειώσει ήδη το 2009»

Σεμίνα Διγενή: Όσα αποκάλυψε για τη νέα της συνεργασία με το Mega.

Η Σεμίνα Διγενή επέστρεψε σε κάτι που γνωρίζει αρκετά καλά. Αναλαμβάνοντας την δημιουργική επιμέλεια της νέας εκπομπής, Έλα και θα δεις, η Σεμίνα Διγενή βρίσκονται στο Mega, όπου και συνεργάζεται με τον Θοδωρή Αθερίδη για τη νέα του εκπομπή.

- Επέστρεψε ο μεγάλος σας έρωτος για την τηλεόραση;

«Ο έρωτας είχε τελειώσει ήδη το 2009. Δεν πιστεύω ότι ένα τόσο δυνατό συναίσθημα, όταν ξεθυμαίνει πλήρως, μπορεί να αναγεννηθεί. Άρα, δεν επέστρεψε. Επέστρεψε, όμως, μια διάθεση δημιουργικότητας και συναναστροφής με αγαπημένους φίλους, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης».


- Ο Θοδωρής ανταποκρίνεται επάξια στις απαιτήσεις σας;
«Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πλάσμα, με πολλή καλοσύνη, ευγένεια και ταλέντο. Έπεσε με τη μία στα βαθιά σ' ένα πολύ απαιτητικό κόνσεπτ και θεωρώ πως δίνει τον καλύτερο του εαυτό».

- Με τους περιορισμούς του κορονοϊού, σας δυσκόλεψαν πολύ οι συνθήκες για να πραγματοποιηθεί η εκπομπή;

«Ήταν ένας ασύλληπτος μαραθώνιος μετ' εμποδίων, και μάλιστα στη δυσκολότερη εποχή από καταβολής τηλεόρασης. Ωστόσο, κυριολεκτικά με την ψυχή στο στόμα, καταφέραμε μέσα σε δύο εβδομάδες και πέντε γυρίσματα, να μαγνητοσκοπήσουμε δέκα εκπομπές με περίπου εκατό καλεσμένους! Τους ευχαριστούμε όλους πολύ, που μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες ήρθαν χωρίς δεύτερη κουβέντα στην εκπομπή. Ευχαριστούμε λίγο περισσότερο τον Γ. Νταλάρα, τη Χ. Αλεξίου, τη Γλυκερία, τον Κ. Καλ-δάρα, τον Γ. Κωνσταντίνου, τη Ν. Μποφίλιου, τη Μ. Παπαοικονόμου, τον Κ. Γεωργίου, τον Δ. Παπαδημητρίου και τον Χ. Δάντη».


- Τριάντα οκτώ χρόνια πριν, ξεκινάτε τη διαδρομή σας στην τηλεόραση, με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων και συμπαρουσίαση της εκπομπής «Σάββατο μία και μισή», με τον Χρήστο Οικονόμου και τη Νίτσα Λουλέ Θεοδωράκη. Διαδρομή πάθους και ευθύνης;


«Διαδρομή αδιανόητης δουλειάς. Μιας δουλειάς εξοντωτικής, που ξεκίνησε το 1982 και τελείωσε το 2009, χωρίς διάλειμμα».

- Θελκτικό το προφίλ της σύγχρονης τηλεόρασης;«Στην ενημέρωση καθόλου. Είναι φανερό και απαράδεκτο το παιχνίδι που παίζεται».

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved