'Εξαψη: «Ο Κωστής θα έρθει κόντρα με όλους, διεκδικώντας την Εβίτα»
Showbiz

'Εξαψη: «Ο Κωστής θα έρθει κόντρα με όλους, διεκδικώντας την Εβίτα»

'Εξαψη: Ο Νίκος Πουρσανίδης μιλά για το ρόλο του στη σειρά

Ο Νίκος Πουρσανίδης φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και τη σειρά, Έξαψη! Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη όπου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ρόλο του...

Τι σε ιντριγκάρει στον ήρωα που υποδύεσαι;

Είναι ένας καλλιτέχνης με σκοτεινό παρελθόν. Όντας πια σε θέση να το αντιμετωπίσει, επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε, το Ναύπλιο, κάνοντας μια καινούργια αρχή. Το ενδιαφέρον για μένα είναι ότι πρόκειται για ένα χαρακτήρα που ,και τους φόβους του.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος προσωπικός σου φόβος που έχεις αντιμετωπίσει;

Πάρα πολλοί. Στα βιβλία μου, οι ιστορίες ου περιγράφω σχετίζονται με το πώς οφείλουμε να αμυνόμαστε απέναντι στις φοβίες μας. Πέραν των θεμάτων υγείας, νομίζω ότι ένας ακόμα φόβος μου είναι αυτός της έκφρασης. Το να μπορέσω δηλαδή να δώσω μορφή σε όλα που θέλω να πω και να τα εξωτερικεύσω...

Επιστρέφοντας στο Ναύπλιο, ο Κωστής προσεγγίζει ξανά τη γυναίκα που ήταν ο έρωτας της ζωής του, την Εβίτα. Από την άλλη, ο πατέρας της κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει.

Ναι. Η Εβίτα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του παρελθόντος του. Ο Κωστής θα έρθει κόντρα με όλους, διεκδικώντας την. Μπορεί να έχει ωριμάσει και να έχει αλλάξει, αλλά επιστρέφει σε μια πόλη όπου είχε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια όταν έφυγε από εκεί.

Συν τοις άλλοις, συγκρούεται και με τον αδελφό του.

Έρχεται σε σύγκρουση έτσι και αλλιώς με τον αδελφό του. Άλλωστε η σχέση τους δεν ήταν ποτέ καλή, θα τη χαρακτηρίζαμε ανέκαθεν άσχημη. Δεν τον βοήθησε την περίοδο που έκανε απεξάρτηση. Με την επιστροφή του στο Ναύπλιο, ο Κωστής ουσιαστικά θέλει να ξεκαθαρίσει το παρελθόν του.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved