Αγγελική: Μαίρη Μηνά: «Δεν είσαι μόνη. Είμαστε μαζί σου!»
Showbiz

Αγγελική: Μαίρη Μηνά: «Δεν είσαι μόνη. Είμαστε μαζί σου!»

Αγγελική: Η Μαίρη Μηνά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ αλλά και για το μήνυμα που θέλει να περάσει στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού.

Τι σας γοητεύει στην Αγγελική;

«Το θάρρος της, που φτάνει στα όρια του θράσους! Κρύβει μεγάλη δύναμη ο στόχος που έχει θέσει να εκδικηθεί και απαιτεί έναν πολύ λεπτό χειρισμό από μέρους της. Επίσης με γοητεύουν το ήθος της και η βαθιά της ευαισθησία».

Έχουν υπάρξει στιγμές που νιώσατε πως η Αγγελική ίσως παίζει σε πολλά ταμπλό; Ή τη δικαιολογείτε;

«Ναι, φυσικά. Η Αγγελική συνεχώς ανοίγει καινούρια μέτωπα. Παρασύρεται και η ίδια από τις εξελίξεις, που δεν μπορεί να τις προβλέψει, παρασύρεται από το συναίσθημα της και συχνά αδυ­νατεί να παραμείνει σταθερή στις αποφάσεις της. Βέβαια αυτό εί­ναι ανθρώπινο. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει κανείς ψυχρός και συναισθηματικά αμέτοχος όταν έχει να κάνει με κάτι τόσο δύσκο­λο και επικίνδυνο όπως ο στόχος που έχει θέσει».

Θα παραδεχτεί η Αγγελική τα αισθήματα που έχει για τον Στέφανο;

«Σίγουρα θα τη δούμε να παλεύ­ει με αυτά τα τόσο συγκρουσιακά συναισθήματα. Δεν ήταν προ­ετοιμασμένη να της συμβεί κάτι τέτοιο και είναι λογικό να προ­βάλλει αντιστάσεις και να έχει άρνηση γι' αυτό που της συμβαίνει. Δεν ξέρω αν εν τέλει θα παραδο­θεί στην ορμή αυτών των αισθη­μάτων, σίγουρα όμως αυτό δεν θα γίνει αμαχητί».

Η Αγγελική έχει ένα ιδιαίτερο δέ­σιμο με τη Δανάη...

«Η Δανάη έχει την ηλικία που είχε και η Αγγελική όταν κακοποιήθη­κε. Οπότε, προστατεύοντας και αγκαλιάζοντας τη Δανάη, υποσυ­νείδητα αισθάνεται πως αγκαλιά­ζει το εσωτερικό της πληγωμένο παιδί. Έχει αγωνία και μεγάλη τρυ­φερότητα για εκείνη, μια και στο πρόσωπο της προβάλλει τη δική της χαμένη αθωότητα».

Με τον Μιχάλη ή με τον Στέφανο θα θέλατε να καταλήξει;

«Προσωπικά, θα ήθελα να κατα­λήξει δικαιωμένη σε σχέση με το τραύμα της. Αν δεν συμβεί πρώ­τα αυτό, με όποιον και να καταλή­ξει, θεωρώ πως η εκκρεμότητα μέ­σα της θα διαλύσει τόσο την ίδια όσο και τη σχέση».

Σας τρομάζει η τηλεοπτική έκθεση, το γεγονός ότι σε μια βραδιά μπορεί να σε μάθει όλη η Ελλάδα;

«Στην αρχή με τρόμαζε η ιδέα της έκθεσης αρκετά, μια και το μυαλό έχει την ιδιότητα να διογκώ­νει τα πράγματα. Τελικά όμως τίπο­τα το τρομακτικό δεν υπάρχει σε αυ­τό. Εισπράττω πολ­λή αγάπη και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι».

Η Αγγελική σε νεαρή ηλικία έπε­σε θύμα βιασμού. Επειδή τη σει­ρά παρακολουθούν πολλές γυ­ναίκες, τι θα θέλατε να τους πείτε όταν ένας άντρας δεν σέβεται τα «όχι» τους;

«Δεν είσαι μόνη. Είμαστε μαζί σου».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved