Ηρώ Ράντου: «Ονειρεύομαι αξιοκρατία και ισότητα στους χώρους εργασίας»
Showbiz

Ηρώ Ράντου: «Ονειρεύομαι αξιοκρατία και ισότητα στους χώρους εργασίας»

Γνωρίστε καλύτερα την δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, Ηρώ Ράντου!

ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ τους διπρόσωπους, τους φθονερούς και τους μίζερους ανθρώπους. Εκείνους δηλαδή που μπορεί να σε κατα­κλύσουν με αρνητισμό.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ τους δημοσιοσχεσίτες, αυτούς δηλαδή που προ­σπαθούν να αναρριχηθούν μόνο μέσω του PR, γιατί δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν ή να αξιοποιήσουν προκειμένου να ανέλθουν με την αξία τους.

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ περισσότερη αξιοκρατία και ισότητα στους χώρους εργασίας, χωρίς στερεότυπα και κοινωνικές ή οικονομικές ανισότητες.

ΛΑΤΡΕΥΩ τα ταξίδια, αυτό όμως που κρατώ στην καρδιά και στο μυαλό μου είναι το ταξίδι του μέλιτος που έκανα με τον Όμηρο στη Νέα Υόρκη. Ήταν όνειρο ζωής για μένα να βρεθώ στο «κέντρο του κόσμου» και ο άντρας μου ανέλαβε να το κάνει πραγματικότητα τα Χριστούγεννα του 2017, έναν μήνα δηλαδή μετά τον γάμο μας.

ΘΕΩΡΩ την τηλεόραση ένα «υπερόπλο», που καταφέρνει πα­ράλληλα να μας ενημερώνει, να μας ψυχαγωγεί, να μας χαλαρώ­νει, αλλά και να μας... ξενερώνει ή να μας απογοητεύει ενίοτε. Αντιπαθώ τα προγράμματα «της κλειδαρότρυπας», όπως το «Big Brother». Παρακολουθώ καθημερινά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών εναλλάξ, ενώ από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα λατρεύω το «Your Face Sounds Familiar», που ανυπομονώ να ξεκινήσει και πάλι. Βεβαίως δεν παραλείπω τα Σαββατοκύριακα το αγαπημένο μου Netflix. Τελευταία έχω κολλήσει με το «Γκαμπί της Βασίλισσας» και τη νεαρή πρωταγωνίστρια, που «τα σπάει» με την ερμηνεία της.

ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ, υπό κανονικές συνθήκες, ταξιδεύω πολύ, κάνω ποδήλατο, πάω σινεμά και γεύομαι ωραία μεζεδάκια σε διαφορετικά κάθε φορά ταβερνάκια! Υπό συνθήκες πανδημίας και περι­οριστικών μέτρων, συνεχίζω το ποδήλατο, όπως και το ωραίο φαγητό, μέσω delivery όμως, ενώ παντός καιρού για μένα είναι η φροντίδα των αδέσποτων ζώων της γειτονιάς μου.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved