Αγγελική Λάµπρη: «Έφυγα από το Survivor την κατάλληλη στιγμή»
Showbiz

Αγγελική Λάµπρη: «Έφυγα από το Survivor την κατάλληλη στιγμή»

Η Αγγελική Λάμπρη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor.

Γιατί είπατε το «ναι» στο «Survivor»;

Μου είχαν γίνει προτάσεις για όλα. Για το «Dancing», το «Your face sounds familiar», το «Just the 2 of us»… Δεν θα έκανα τίποτα από όλα αυτά. Δεν αντιμετώπισα ποτέ μου το «Survivor» ως ριάλιτι. Για εμένα ήταν πάντα ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον. Μου άρεσε η ιδέα να πάω στην άλλη άκρη του κόσμου και να δοκιμάσω τα όριά μου. Και μάλλον ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει προβάλει ποτέ τον εαυτό του και την προσωπική του ζωή. Οπότε ήταν μια τρέλα που ήθελα να την κάνω για μένα, μια δοκιμασία. Και δεν έχω μετανιώσει που το τόλμησα. Απλά θεωρώ ότι ήταν τόσο όσο, ότι έφυγα την κατάλληλη στιγμή.

Πηγαίνοντας στον Άγιο Δομίνικο, τι φοβόσασταν και τελικά τι σας δυσκόλεψε στη διαδικασία του παιχνιδιού;

Αυτό που φάνταζε πολύ δύσκολο στο μυαλό μου ήταν το πώς θα ήμουν μακριά από το παιδί μου. Ήταν η πρώτη φορά που έφευγα για τόσο καιρό, χωρίς να ξέρω πότε θα ξαναδώ την κόρη μου και χωρίς να έχω καμία επαφή και επικοινωνία μαζί της. Αυτή ήταν η πιο μεγάλη δοκιμασία για μένα. Πίστευα βέβαια ότι θα κάνει καλό και στις δυο μας. Και μπορώ να πω ότι τα πήγα εξαιρετικά καλά, με θαύμασα! Από την ώρα που γέννησα, είμαι πολύ μαμά, την έχω μεγαλώσει η ίδια, δεν την άφησα ποτέ ούτε με νταντάδες ούτε με γιαγιάδες. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό που έγινε. Εκεί το φαγητό δεν με δυσκόλεψε καθόλου ούτε το ότι ήμουν στο πουθενά. Με δυσκόλεψε το μετά, όταν βγήκα από το παιχνίδι το ότι ήμουν περιορισμένη. Στην παραλία δεν κάπνιζα, δεν έτρωγα, κοιμόμουν έξω, αλλά τίποτα από αυτά δεν με ενόχλησε. Μάλλον προσαρμόζομαι εύκολα. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να ζήσω με τα πάντα, με τα πολλά ή με το τίποτα.

Γιατί λοιπόν λέτε ότι δεν θα µμπορούσατε να µμείνετε παραπάνω;

Κατ’ αρχάς, γύρισα με 4-5 κιλά λιγότερα, οπότε δεν ξέρω πόσο ακόμη θα άντεχε το σώμα μου. Η υγεία και το σώμα μας είναι πάνω απ’ όλα. Αλλά αυτό που λέω έχει κυρίως να κάνει με ό,τι βλέπω τώρα και νομίζω ότι είναι κάτι του οποίου δεν θα μπορούσα να είμαι μέρος. Για κάποιο λόγο, όσο ήμουν μέσα δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Ίσως ήταν νωρίς. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα όλο αυτό.

Υπήρχαν κάποια θέματα και όσο ήσασταν µμέσα…

Εγώ δεν τσακώθηκα με κανέναν. Αν με πείραζε κάτι, απλώς το έλεγα.

Γιατί οι Διάσημοι ξεκίνησαν άσχημα στα αγωνίσματα και συνεχίζουν, ως Κόκκινη ομάδα, να µην κερδίζουν;

Νομίζω ότι πλέον είναι θέμα ψυχολογίας. Αντικειμενικά, εξαρχής θεωρώ υπήρχε μια ανισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό, πράγμα που δείχνει κάτι άλλο. Τους έχει πάρει από κάτω, κάτι συμβαίνει στην ομάδα που δεν βοηθάει την όλη κατάσταση. Έχουν γίνει τα πράγματα τόσο σοβαρά, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παιχνίδι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved