Νίκος Πουρσανίδης: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στην Ιρανική τηλεόραση
Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στην Ιρανική τηλεόραση

Νίκος Πουρσανίδης: «Οι Ιρανοί γνωρίζουν πάρα πολλά πράγματα για την Ελλάδα»

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, με συμμετοχές σε αρκετά πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης. Ο Νίκος Πουρσανίδης κατάφερε να παρουσιάσει το ταλέντο του και εκτός συνόρων, εξασφαλίζοντας έτσι το δικό του ρόλο για της ανάγκες της ιρανικής μυθοπλασίας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για αυτή του την εμπειρία στο 7 Μέρες TV

Επίσης έχεις και συμμετοχές σε παραγωγές του εξωτερικού. Πέρυσι έλαβες μέρος στο πιο ακριβό σίριαλ που έχει γυριστεί ποτέ στην ιρανική τηλεόραση, το «Σαλμάν Φαρσί», όπου υποδύθηκες ένα βυζαντινό στρατηγό.

Οι Ιρανοί γνωρίζουν πάρα πολλά πράγματα για την Ελλάδα και το σύγχρονο πολιτισμό μας. Αρκεί να σου πω ότι άκουγαν Μαρία Φαραντούρη. Ένας από τους σκηνοθέτες μου είπε... «Δύο ανθρώπους ξέρω από την Ελλάδα. Τον Καζαντζάκη και τον Αγγελόπουλο». Επειδή έχω υπάρξει πρωταγωνιστής του Αγγελόπουλου στο «Λιβάδι που δακρύζει», με γνώριζαν όλοι. Μου τραγουδούσαν, μάλιστα, τη μουσική της ταινίας. Έρχονταν δημοσιογράφοι από την Τεχεράνη και με αναζητούσαν. Στο Ιράν ένιωσα τεράστια αποδοχή. Δεν έχω αισθανθεί πουθενά άλλου κάτι αντίστοιχο. Με το σκηνοθέτη δημιουργήσαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και με θέλει ξανά στη σειρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved