Άγιος Βαλεντίνος: O τηλεοπτικός «Βαλεντίνος» στις πιο sexy πόζες του!
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: O τηλεοπτικός «Βαλεντίνος» στις πιο sexy πόζες του!

Άγιος Βαλεντίνος: Όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη ημέρα και γιορτή ένας «Βαλεντίνος» μας έρχεται στο μυαλό, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό «Βαλεντίνο», Παναγιώτη Βασιλάκο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον από την κεντρική του συμμετοχή και ιδιότητα στο ριάλιτι “The Bachelor”.

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να είναι φουλ ερωτευμένος και «μες στα μέλια» με την νικήτρια του ριάλιτι και εκλεκτή της καρδιάς του Νικολέττα Τσομπανίδου, ωστόσο είναι ένας άντρας τον οποίο, πολλές θα ήθελαν να του κλέψουν… την καρδιά.

Τον Παναγιώτη Βασιλάκο τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Nomads και λίγα χρόνια αργότερα τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του Mr. Bachelor στο ριάλιτι του Alpha.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρα από κούκλος και γοητευτικός άνδρας είναι και πολύ σέξι, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που βρήκαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορτάσει με την καλή του, Νικόλ την ημέρα των ερωτευμένων, όπως εκείνος ξέρει με τον έναν και μοναδικό του τρόπο.

Δείτε τις sexy φωτογραφίες του Παναγιώτη Βασιλάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved