Έρχεται η Φάρμα! Εσείς θυμάστε τον celeb νικητή της πριν από 18 χρόνια;
Showbiz

Έρχεται η Φάρμα! Εσείς θυμάστε τον celeb νικητή της πριν από 18 χρόνια;

Η Φάρμα: Έρχεται στις οθόνες μας τον ερχόμενο Μάρτιο το συγκεκριμένο ριάλιτι με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη

Θυμάστε όμως αλήθεια τον celeb νικητή του παιχνιδιού που είχε γίνει πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου παίκτες ήταν μόνο επώνυμοι;

Εμείς όχι μόνο το θυμόμαστε αλλά αναδημοσιεύουμε και πρόσφατες δηλώσεις του για εκείνη την εποχή της ζωής του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το ριάλιτι με επώνυμους είχε βγει στον "αέρα" το 2003 και σ' αυτό συμμετείχαν οι Άγγελος Πυριόχος, Άντζυ Σαμίου, Νίκος Σούλης, Πωλίνα, Στέλλα Γεωργιάδου, Στέλλα Καπεζάνου, Στάθης Αγγελόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Σπύρος Φωκάς.

Το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είχε επώνυμους για παίκτες δεν είχε την απήχηση που κάποιος θα περίμενε και έτσι το κανάλι δεν τόλμησε να προβάλλει δεύτερο κύκλο.

18 χρόνια μετά, θα το ξαναδούμε σε μία πολύ πιο ενισχυμένη και ανανεωμένη έκδοση, με τους επώνυμους του σήμερα να δίνουν και να παίρνουν στο τραπέζι των σχεδιασμών για τη Φάρμα.

Ποιος όμως ήταν ο μεγάλος νικητής της πρώτης Φάρμας επωνύμων;

Ο λόγος για τον Στάθη Αγγελόπουλο ο οποίος πολύ πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε όσα έζησε εκείνη την εποχή μέσα στο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Star, το έπαθλο είχε καθαρό φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αν και νικητής δεν κέρδισε κάποιο χρηματικό ποσό. Είχε περάσει και όμορφα και δύσκολα τότε με την αγροτική ζωή που ήταν υποχρεωμένος να ζει και θυμάται εκείνες τις μέρες με νοσταλγία. Δείτε τι δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved