Ναταλία Τσαλίκη για τις καταγγελίες:«Είναι καλή περίοδος που βγαίνουν όλα αυτά! Ήταν μια γάγγραινα»
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη για τις καταγγελίες:«Είναι καλή περίοδος που βγαίνουν όλα αυτά! Ήταν μια γάγγραινα»

Η Ναταλία Τσαλίκη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη μίλησε σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για κακοποίηση από ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Η ηθοποιός για τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική βία στον χώρο του θεάματος, τόνισε: «Πρέπει να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται με κάποιον τρόπο και χαίρομαι πάρα πολύ. Να ξέρουν ότι μπορούν να αποταθούν. Μίλησα με τον Σπύρο τον Μπιμπίλα τις προάλλες και με διαβεβαίωσε ότι δημιουργείται μια επιτροπή που εμπεριέχει και ψυχολόγους και δικηγόρους και να ξέρει ποια είναι και η νομική οδός.»!

Και πρόσθεσε: «Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει ότι του έτυχε αυτό και αυτό. Αυτό δεν αφορά κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό, είναι ριάλιτι, δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο.»!

Και υπογράμμισε: «Είναι μία πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, που μπορεί να μας λυπεί γι’ αυτά που μαθαίνουμε και ο κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα, ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved