Ελένη Μενεγάκη: Η φωτό από την Άνδρο! Δες την χωρίς μακιγιάζ να μαζεύει κουνουπίδια!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτό από την Άνδρο! Δες την χωρίς μακιγιάζ να μαζεύει κουνουπίδια!

Μας τρέλανε η Ελένη Μενεγάκη πρωί πρωί!

Η παρουσιάστρια τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση προκειμένου να ξεκουραστεί και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της.

Αυτό το διάστημα λόγω της επιβολής του lockdown μένει στο σπίτι και προσπαθεί να περνά όσο πιο δημιουργικά μπορεί το χρόνο της.

Εξάλλου η ίδια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους followers της τις όμορφες στιγμές που περνά στο σπίτι σε κοντινές εξόδους που επιλέγει να κάνει με τα παιδιά της.

Κι αν κάτι της έχει λείψε περισσότερο από όλα αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι να κάνει ένα ταξίδι στον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από τον επίγειο παράδεισό της, το νησί της Άνδρου.

Και μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει λόγω της καραντίνας αφού οι νομοί παραμένουν κλειστοί, ωστόσο δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίζει κι εμάς τις όμορφες στιγμές που έχει περάσει στο νησί.

Το πρωί της Πέμπτης (4-02) η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία από το μποστάνι της στην Άνδρο θέλοντας έτσι να μοιραστεί τις αναμνήσεις της με τους followers της.

«... πριν ένα χρόνο περίπου , τέτοια εποχή , μόλις είχα ξυπνήσει στα Αχλα κ στην βεράντα με περίμεναν αυτά τα τεράστια κουνουπίδια που μόλις τα είχαν κόψει ! Νησάκι μου αγαπημένο», έγραψε η ίδια και η φωτογραφία της είναι συγκλονιστική!

Δες την αγουροξυπνημένη και χωρίς μακιγιάζ μέσα στο μποστάνι της να μαζεύει φρέσκα κουνουπίδια δικής της παραγωγής.

Απλά τέλεια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved