Αγγελική Λάμπρη: «Έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και το χαίρομαι πολύ»
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: «Έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και το χαίρομαι πολύ»

Για τον χωρισμό της και το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί μίλησε η Αγγελική Λάμπρη.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της στις «Άγριες μέλισσες» και αν πέρασε από κάστινγκ για τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Με τον σύντροφό σου και σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο έχετε πλέον χωρίσει. Πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί;

Δεν είναι δύσκολο γιατί, όπως προανέφερα, από τότε που γεννήθηκε η κόρη μας ήμουν κολλημένη πάνω της. Δεν άλλαξαν λοιπόν και πολλά πράγματα στη ζωή μας από τότε που πήραμε την απόφαση με τον πατέρα της να χωρίσουμε.

Δεν ήταν δύσκολο να της πείτε ότι ο μπαμπάς και η μαμά αποφάσισαν να μη μένουν πια μαζί;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι έχω μια καταπληκτική σχέση με το παιδί μου. Όλο το άλλο έχει περάσει... Κοιτάω μπροστά και ό,τι έγινε στο παρελθόν το έχω αφήσει πίσω μου.

Ξέρω καλά ότι δεν σου αρέσει να μιλάς για την προσωπική σου ζωή, γιατί όταν έγινε γνωστό ότι χώρισες...

... Δεν σήκωνα τα τηλέφωνα. Εσύ που με γνωρίζεις χρόνια ξέρεις ότι δεν εξέθεσα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ πως ό,τι συμβαίνει στο σπίτι μου δεν αφορά κανέναν άλλο. Δεν το έκανα ποτέ. Γιατί να το κάνω τώρα;

Ναι, αλλά δεν έδινες συνεντεύξεις ούτε τον περσινό χειμώνα που έπαιζες στις Άγριες μέλισσες του ΑΝΤΙ.

Δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου να δίνω συνεντεύξεις. Ακόμα και την εποχή του Παρά πέντε έκανα τα λιγότερα από όλους. Θα δώσω μία συνέντευξη μόνο αν μου το ζητήσουν από την παραγωγή, γιατί πρέπει να προωθήσω τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι μου το ζήτησαν πολλές φορές από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν ήθελα. Στο κάτω κάτω, το σίριαλ αυτό πήγαινε τόσο καλά από την αρχή που δεν χρειαζόταν τη δική μου συμβολή για να το προωθήσω. Την προσωπική προβολή δεν την ήθελα και δεν την επεδίωξα ποτέ.

Πέρασες κι εσύ από κάστινγκ για τις Άγριες μέλισσες;

Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό που προγραμματίστηκε στα γραφεία παραγωγής και όταν προέκυψε ο συγκεκριμένος ρόλος με πήραν τηλέφωνο.

Κάποιοι συνάδελφοι σου μπορεί να το θεωρούσαν υποτιμητικό να περάσεις από δοκιμαστικό, όταν έχεις πρωταγωνιστήσει στο πιο πετυχημένο σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης, το Παρά πέντε.

Εγώ, πάλι, το θεωρώ πολύ δίκαιο και σωστό, γιατί κάθε δουλειά και κάθε ρόλος είναι πολύ διαφορετικός. Στο εξωτερικό δεν ξεκινάει μια σειρά, αν δεν δοκιμαστούν όλοι οι ηθοποιοί στους ρόλους.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψεις στις Άγριες μέλισσες;

Δεν νομίζω. Ο ρόλος μου ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό κομμάτι, θα ήθελες κάποια στιγμή να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;

Δεν έχω παντρευτεί μέχρι τώρα, οπότε κάτι τέτοιο θα ήταν πρωτόγνωρο για εμένα. Λες να μου πηγαίνει το νυφικό; Προς το παρόν δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα αυτό. Προτεραιότητα για εμένα έχει το παιδί μου και η δουλειά μου. Βγαίνοντας από μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ σημαντικό να βρω τις ισορροπίες μου. Έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και το χαίρομαι πολύ αυτό το διάστημα. Έχοντας ένα παιδί πια, πολύ δύσκολα θα άφηνα έναν νέο άνθρωπο να μπει στη ζωή μου.

Πηγή: ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved