Survivor make over: Πώς έβγαιναν στο instagram και πώς τις είδαμε στο ριάλιτι
Showbiz

Survivor make over: Πώς έβγαιναν στο instagram και πώς τις είδαμε στο ριάλιτι

Survivor make over: Όλες οι αλλαγές στις εμφανίσεις των γυναικών για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης

Φέτος το Survivor επέστρεψε και μάλιστα με μεγάλες αλλαγές. Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μείνει εντός Ελλάδος, στέλνοντας έτσι στον Άγιο Δομίνικο, τον Γιώργο Λιανό.

Έχοντας αρκετή εμπειρία στην πλάτη του, ο νέος παρουσιαστής του Survivor δείχνει να τα καταφέρνει άψογα, με τον ΣΚΑΙ να δηλώνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιανό.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, πραγματοποίησε αρκετά ραντεβού, προκειμένου να καταλήξει στους τελικούς παίκτες, οι οποίοι θα αποτελούσαν τους συμμετέχοντες του Survivor 4. Μια διαδικασία η οποία κρίθηκε ως αρκετά πετυχημένη, αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο ομάδες καθημερινά έρχονται συχνά σε διαφωνίες, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Και μπορεί οι άνδρες του Survivor να τακτοποιήθηκαν πιο εύκολα στη φύση και στην καλύβα τους, για τις γυναίκες της παρέας, τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ της καθημερινότητας, φαίνεται να λείπουν αρκετά.

Μάλιστα αρκετές από τις παίκτριες έχουν δεχτεί τρολάρισμα στα social media για τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στο Instagram, αλλά και για το πώς τελικά είναι αμακιγιάριστες.

Μια σύγκριση καθόλου δίκαια, αν σκεφτεί κανείς, τη σωματική και ψυχική κούραση, που βιώνουν οι παίκτες και σίγουρα είναι φανερή στα πρόσωπά τους.

Πάμε να δούμε τα Πριν και τα Μετά των παικτριών του Survivor 4...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved