Παντζόπουλος: Είδες το βίντεο ανήμερα των γενεθλίων του; Απλά θα ξετρελαθείς!
Showbiz

Παντζόπουλος: Είδες το βίντεο ανήμερα των γενεθλίων του; Απλά θα ξετρελαθείς!

O Μάκης Παντζόπουλος είχε γενέθλια πριν λίγες μέρες και ανήρτησε το πιο εντυπωσιακό βίντεο!

Μετά τα γενέθλια της Βαλέριας Λάτσιου, την επόμενη μέρα (29 Ιανουαρίου) η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει ενός άλλου μέλους της τα γενέθλια… του Μάκη Παντζόπουλου.

Ο Μάκης Παντζόπουλος έγινε 52 ετών!


Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου ο σύζυγός της κρατά στην αγκαλιά του, την Μαρίνα και η παρουσιάστρια του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα στο Instagram «Πολύχρονος αγάπη μου! Είμαστε τόσο τυχεροί που σ έχουμε!!!»!

Σε αντίθεση με την σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη εκείνος σπάνια θα δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον ίδιο ή με την οικογένεια του και πόσο μάλλον βίντεο!

Ο Μάκης Παντζόπουλος μετά τον Σεπτέμβρη του 2020 δεν είχε αναρτήσει τίποτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στις αρχές Γενάρη επέστρεψε δημοσιεύοντας ένα βίντεο με δύο παιδιά να τρέχουν χέρι χέρι και αμέριμνα στην αγαπημένη του παραλία στα Άχλα της Άνδρου και εκ τότε πόσταρε φανταστικές εικόνες από το νησί.

Αυτή τη φορά ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντάς μας για ακόμα μία φορά την αγαπημένη παραλία της Ελένης και τον τόπο καταγωγής του και πάθαμε πλάκα με τη φυσική ομορφιά στα Άχλα!

Δες και εσύ παρακάτω το βίντεο που ανήρτησε ο Μάκης Παντζόπουλος, που σε λίγες μέρες έχει και επέτειο γάμου με την Ελένη Μενεγάκη!

https://www.instagram.com/p/CKmYkJiFmEw
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved