Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν τότε εργαζόμουν δε θα αποδεχόμουν την πρόταση για το Survivor»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν τότε εργαζόμουν δε θα αποδεχόμουν την πρόταση για το Survivor»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετέχει στο Survivor 1 και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μάλιστα, δεν ήταν τυχαίο ότι το παρατσούκλι της ήταν «μπουλντόζα».

Η σέξι τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε αν θα πήγαινε στο All-Star Survivor, ποιον παίκτη έχει ξεχωρίσει από τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, ενώ αποκάλυψε ότι τόσα χρόνια είχε άρνηση να παρακολουθήσει τα επεισόδια στα οποία συμμετείχε και τα είδε στην πρώτη καραντίνα.

Τρία χρόνια τώρα με ρωτάνε αν θα πήγαινα στο All-Stars Survivor αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τόσο υποθετικό. Αν τότε εργαζόμουν σε κάποιο μαγαζί, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση ούτε για το Survivor .Ήταν όμως για να γίνει. Και πριν από λίγο καιρό έλεγα πως; «αποκλείεται να ξανά πάω» γιατί είμαι της άποψης να μην ξανακάνεις κάτι που το έχεις ζήσει μια φορά και ήταν τόσο έντονο. Δεν είναι εύκολη απόφαση το να υποβάλλεις το σώμα σου σε τόσο δύσκολες συνθήκες - τότε δεν το ήξερα, τώρα το ξέρω. Ωστόσο σε καιρό πανδημίας, όπου είμαστε ούτως ή άλλως σε καραντίνα, όλα τα ζυγίζεις διαφορετικά.

Τα επεισόδια του Survivor τα είδα τώρα, στην πρώτη καραντίνα. Είχα άρνηση τόσο καιρό γιατί τότε είχα στενοχωρηθεί πολύ. Θα ήθελα να υπήρχε αγάπη μεταξύ μας.

Το φετινό Survivor το παρακολουθώ και καταλαβαίνω πώς είναι να το βλέπεις από το σπίτι και να γίνεται εθιστικό, όπως καταλαβαίνω και τους φίλους μου που είχαν πορωθεί στα προηγούμενα. Νομίζω πως αυτές τις 4 εβδομάδες που το παρακολουθώ έχω πάρει και 3 κιλάκια καθώς η προβολή συνοδεύεται με πίτσα, μπέργκερ, πατατάκια. Να φανταστείς ξύπνησα το πρωί και έφαγα φιστικοβούτυρο. Το λαχτάρησα γιατί είδα ότι η μπλε ομάδα κέρδισε φιστικοβούτυρο το προηγούμενο βράδυ. Τι σου κάνει το υποσυνείδητο!

Δεν έχω ξεχωρίσει προς το παρόν κάποιον παίκτη, στην πορεία θα ξεδιπλωθούν όλοι. Σίγουρα μου άρεσε η Κάτια (σ.σ. Ταραμπάνκο), μια και μου αρέσουν όσοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Εκτιμώ πάντα την προσπάθεια ενός δυνατού ή αδύναμου παίκτη όταν τα δίνει όλα, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved