Κωνσταντίνος Κάππας: Η συνάντηση με θαυμάστριά του που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Showbiz

Κωνσταντίνος Κάππας: Η συνάντηση με θαυμάστριά του που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Κωνσταντίνος Κάππας: Ο γνωστός ηθοποιός θυμάται το σχόλιο που είχε δεχτεί...

Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο Mega και στη νέα σειρά, Έξαψη! Ο Κωνσταντίνος Κάππας, έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αποκάλυψε τις δυσκολίες στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τη συνάντηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

-Σου αρέσει ν' απολαμβάνεις την αναγνωρισιμότητα;


Ναι, μου αρέσει να με γνωρίζουν, δεν με χαλάει καθόλου, είναι ωραίο να έρχεται ο κόσμος και να μου λέει: "Μπράβο, σε είδα εκεί..." ή οτιδήποτε
άλλο.

-Ποιο είναι το ωραιότερο σχόλιο που έχεις δεχθεί;

Αφορά στο θέατρο, όταν βρισκόμουν σ' ένα νησί, κι ήρθε μια κυρία και μου είπε ότι με είχε δει σε μια παράσταση, τότε, πριν από τρία χρόνια και θυμόταν ότι την είχα συγκινήσει πολύ. Ήταν ο τρόπος και η στιγμή που μου το είπε, που μου άρεσε πάρα πολύ.


-Η τηλεόραση περνάει κρίση, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα, έχει αλλάξει το κοινό και δεν ακολουθεί την... πεπατημένη των παλαιότερων καιρών.

Βέβαια κι έχει αλλάξει το κοινό και δεν ακολουθεί, γιατί πλέον έχει πολλά πράγματα να δει και ν' ασχοληθεί, το διαδίκτυο είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Πολλοί ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα, Γι αυτό, αν η τηλεόραση θέλει να κερδίσει σ' αυτό, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική. Η τηλεόραση θα ξανακερδίσει τον κόσμο, μόνο αν είναι τίμια απέναντι του, αλλιώς δεν έχει πολύ μέλλον ή θα γίνονται μόνο ριάλιτι. Το ΜΕGΑ κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, η οποία μέχρι στιγμής αποδίδει και περιμένουμε ν' αποδώσει και καλύτερα, αλλά δεν ξέρω, είναι μπερδεμένο το τοπίο γενικά με τα χρήματα.

-Τι εννοείς;

Τα χρήματα είναι παντού πια, επισκιάζουν το οτιδήποτε καλό μπορεί να σκεφτεί κάποιος ή μια ιδέα.

-Χάνεται η μαγεία και ο ρομαντισμός της καλλιτεχνίας όταν φτάνουμε στο θέμα των χρημάτων;

Ναι, σιγά-σιγά, χάνεται αυτό, παλαιότερα δεν ήταν έτσι, υπήρχε ένα όραμα. Ένας λόγος που είπα "ναι" στη δουλειά αυτή, εκτός του ρόλου και των συντελεστών, είναι ότι κατάλαβα πως υπάρχει μια ζεστασιά από το κανάλι, ότι πάμε να κάνουμε κάτι και μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι εντάξει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved