Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 1000 καταγγελίες»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 1000 καταγγελίες»

Συγκροτήθηκε χθες το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου, Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4-02) στην εκπομπή Το Πρωινό για τη δράση του σώματος και τα περιστατικά βίας στο χώρο του θεάματος.

«Η διαδικασία έχει ως εξής, ανοίγει φάκελος, κρίνεται η διαδικασία, συνεδριάζουμε, αναλαμβάνει ένας εισηγητής να δημιουργήσει φάκελο με μαρτυρίες και από τις δύο πλευρές. Καλούνται έπειτα όσοι επιθυμούν να αιτιολογήσουν την κατηγορία τους και από εκεί και γίνεται η πρόταση», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας και συνέχισε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες! Είναι πάνω από 1000 αυτή τη στιγμή. 10 με 1 είναι κάποιος από εμάς από το Πειθαρχικό στο Σωματείο. Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων. Από εκεί και πέρα να μη φοβούνται τα παιδιά να έρθουν, να διορθώσουμε ό, τι μπορούμε να διορθώσουμε. Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα αυτά, έχει ξεκινήσει μια έξαρση αιτημάτων από εχθές το βράδυ που ανακοινώθηκε…

Να μη φοβούνται, να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε. Σε καμία περίπτωση το Συμβούλιο και το Σωματείο δεν έχει πρόθεση να λειτουργήσει εκδικητικά ή με σκοπιμότητα», είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε πως η πιο αυστηρή ποινή είναι η ισόβια διαγραφή από το Σωματείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved