Όταν ο Βαλεντίνος εισβάλλει στα ριάλιτι! Οι έρωτες που γεννήθηκαν μπροστά στις κάμερες
Showbiz

Όταν ο Βαλεντίνος εισβάλλει στα ριάλιτι! Οι έρωτες που γεννήθηκαν μπροστά στις κάμερες

Από το σπίτι του Big Brother μέχρι το Fame Story και τις κουζίνες του MasterChef, οι σταθμοί έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν στάσιμο το κοινό τους, ενώ κάποιοι παίκτες ήρθαν αρκετά κοντά!

Στις αρχές της νέας χιλιετίας, η ιδιωτική τηλεόραση έφερε και στην Ελλάδα τα πρώτα ριάλιτι σόου με το Big Brother να κάνει το ντεμπούτο του στον αέρα του ANT1.

Έκτοτε και οι υπόλοιποι σταθμοί θέλησαν να περάσουν για τα καλά στον ανταγωνισμό, επενδύοντας σε ριάλιτι προγράμματα τα οποία πολλές φορές προκάλεσαν αναστάτωση στους σταθμούς, οι οποίοι κλήθηκαν να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά έπειτα από παρέμβαση του ΕΣΡ.

Σήμερα και 20 χρόνια μετά το πρώτο ριάλιτι σόου στην Ελλάδα, δύσκολα μπορεί να συμβεί κάτι που θα σοκάρει τους τηλεθεατές. Από το σπίτι του Big Brother μέχρι το Fame Story και τις κουζίνες του MasterChef, οι σταθμοί έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν στάσιμο το κοινό τους, το οποίο μάλιστα συχνά θα χλευάσει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από τα social media.

Τη φετινή σεζόν ο Alpha εξασφάλισε ένα αρκετά προχωρημένο κόνσεπτ για τα ελληνικά δεδομένα της τηλεόρασης. Τo The Bachelor ήθελε τον υποψήφιο γαμπρό να αναζητά τον μεγάλο έρωτα ανάμεσα στις συμμετέχουσες του ριάλιτι, οι οποίες και έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ραντεβού μαζί του.

Το Bachelor δέχτηκε αρκετά σκληρή κριτική, τόσο από τους τηλεθεατές, όσο και από τους ίδιους τους ανθρώπους της τηλεόρασης, οι οποίοι δεν δίστασαν να διαφωνήσουν ανοιχτά.

Όπως και να' χει ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ δεν μπορεί να περιορίσει τον έρωτα των παικτών. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πάμε να θυμηθούμε τους μεγάλους έρωτες που γεννήθηκαν μπροστά στις κάμερες και μάλιστα κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί για αρκετό διάστημα μετά το τέλος ενός ριάλιτι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved