Βαλεντίνος και Single; Αυτή είναι η πιο σέξι instagrammer που θα σε κάνει να ... ξεχαστείς
Showbiz

Βαλεντίνος και Single; Αυτή είναι η πιο σέξι instagrammer που θα σε κάνει να ... ξεχαστείς

Ο Άγιος Βαλεντίνος του instagram ακούσει στο όνομα Rosanna Arkle

Ποιος θα φανταζότανε άραγε, ότι ένα κοινωνικό δίκτυο όπως το Instagram θα κατάφερνε να απορροφήσει παγκοσμίως τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και να χαρίσει στους πρωταγωνιστές του μεγάλα χρηματικά ποσά, κάνοντας απλά αναρτήσεις φωτογραφιών, ικανές να σε πείσουν για το προϊόν το οποίο διαφημίζουν.

Βέβαια, εκτός από τα επαγγελματικά account και τα ατελείωτα πλέον giveaway υπάρχουν και τα hot κορίτσια του instagram, τα οποία καθημερινά θα λάβουν αρκετές ειδοποιήσεις, από σχόλια αλλά και νέα αιτήματα φιλίας.

Η Rosanna Arkle είναι το κορίτσι που θα σε πείσει αμέσως να κάνεις follow, χαζεύοντας απλά τις σέξι πόζες της. Η εντυπωσιακή ξανθιά από τη Νέα Ζηλανδία ασχολείται επαγγελματικά με το instagram το οποίο και της έχει χαρίσει χιλιάδες ευρώ, όπως έχει δηλώσει.

Μάλιστα, η Rossana έχει δώσει τις συμβουλές της για ένα τέλειο instagram account...

Να επενδύσεις σε μία καλή digital κάμερα με πρόσβαση στο Widi, ώστε να μπορείς να στέλνεις τις φωτογραφίες κατευθείαν στο κινητό σου.

Να έχεις φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας

Να ποστάρεις φωτογραφία στο Instagram από τις 6 μιση το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ ή πριν πας στην δουλειά σου το πρωί.

Να υπάρχει επικοινωνία με όσους σε ακολουθούν, όπως να κάνεις ερωτήσεις του τύπου «Από που είστε;» ή να τους ζητάς να κάνουν tag.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved