Αθηνά Οικονομάκου: Δες πώς περνά το lockdown στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Δες πώς περνά το lockdown στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Αθηνά Οικομάκου: Έτοιμη να αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι της.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να διατηρεί έναν από τους πιο δημοφιλής λογαριασμούς στο instagram, ωστόσο η ίδια μένει πάντα εντός στο χώρο της υποκριτικής, στον οποίο μάλιστα μετρά αρκετές επιτυχίες.

Η Αθηνά Οικονομάκου και τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha και στη σειρά, Έλα στη θέση μου! Σύντομα μάλιστα η τηλεοπτική Φαίη θα βρεθεί ξανά έγκυος, κάτι που συμβαίνει και στην κανονική ζωή της ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές εβδομάδες, ανέβασε στο instagram φωτογραφία του γιου της, γράφοντας στη λεζάντα πως είναι ξανά εγκυμονούσα.

Σε λίγα λεπτά και η ευχάριστη είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου αλλά και των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα προσεκτική, μιας και η εγκυμοσύνη της συνέπεσε με την πανδημία του κορονοϊού. Για το λόγο αυτό εξάλλου, η Αθηνά Οικονομάκου προτιμά τις μοναχικές βόλτες, αλλά και τη Μετακίνηση 6.

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιoτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο», δήλωσε πρόσφατα στην κάμερα του Open

Φυσικά η ίδια βρίσκεται στο στούντιο για τα νέα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς στην οποία εξακολουθεί να συμμετέχεις.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved