Τζώρτζια Βαινά: Δείχνει πως είναι το σώμα της λίγο μετά την γέννηση του μωρού της!
Showbiz

Τζώρτζια Βαινά: Δείχνει πως είναι το σώμα της λίγο μετά την γέννηση του μωρού της!

Τζώρτζια Βαϊνά: Ευτυχισμένη μανούλα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Η Τζώρτζια Βαϊνά έγινε μανούλα και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Πλέον, η ευτυχισμένη μανούλα βρίσκεται στο σπίτι με την κορούλα της, έτοιμη για να ξεκινήσει τη νέα της καθημερινότητα με την οικογένειά της.

Η Τζώρτζια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέβασε τη νέα φωτό στο instagram και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πιο γλυκιά από ποτέ, έχοντας αγκαλιά την κορούλα της.

Επιπλέον, το γνωστό μοντέλο σήμερα ανάρτησε μια φωτογραφία στις ιστορίες της στο Instagram και μας έδειξε πως είναι το σώμα της λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη της.

Η Τζώρτζια συνόδευσε την ανάρτησή της με τα παρακάτω λόγια: «Κοιλίτσα-σώμα μετά από 15 μέρες από τον τοκετό! Προς μανούλες που μόλις γέννησαν ή έχουν γεννήσει εδώ και καιρό να πω: πως όλες έχουμε διαφορετικό οργανισμό, σώμα, dna κλπ, φυσικό και επόμενο είναι κάποιες να χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο για να χαθούν τα περιττά κιλά και η κοιλίτσα! Δεν χρειάζεται πανικός σκεφτείτε ότι ζείτε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας, κρατάτε στην αγκαλιά σας το μωρό που εδώ και εννέα ολόκληρους μήνες κουβαλούσατε μέσα σας. Με επιμονή, σωστές και ισορροπημένες διατροφικές επιλογές και εύκολες ασκήσεις που θα τονώσουν τους μυς, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα εξαφανίσετε τα περιττά κιλά που άφησε ρο καλοδεχούμενο μωρό και το σώμα σας θα επιστρέψει στις γραμμές που είχε πριν από την εγκυμοσύνη».

Δείτε την φωτογραφία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved