Απόστολος Γκλέτσος: «Κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβω. Ζητώ συγγνώμη»
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: «Κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβω. Ζητώ συγγνώμη»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk και μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι και ο ίδιος πάτησε κάποιες φορές τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβει και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτό το κακό. Να κοιτάξουμε όλοι με αυτοκριτική να δούμε τι γίνεται αλλά από κει και πέρα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Ότι συμβαίνει θα πρέπει να είναι μεταξύ ενηλίκων γιατί αλλιώς είναι εγκληματικό…»!

Και πρόσθεσε: «Πάντα υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ξέρουμε τι γίνεται. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Μου έχουν κάνει φλερτ όχι παρενόχληση και μάλιστα το χάρηκα. Το να πει κάποιος μια καλή κουβέντα δεν είναι παρενόχληση.»!

Και υπογράμμισε ο Απόστολος: «Θα πρέπει να καταλήξουμε σε μια συγγνώμη. Μου έχει τύχει να είμαι μπροστά σε ύβρεις και πήρα το λόγο. Ένας παραγωγός μίλησε πολύ άσχημα σε μια συνάδελφο. Δε ζει πια. Αυτά που βγαίνουν τώρα είναι πολύ σκληρά να τα ζει μια κοπέλα.

Μπορεί ενδεχομένως κάποιες φορές μπορεί να πάτησα τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη. Έχω εκμεταλλευτεί την ισχύ μου σε συνάδελφο. Τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Τότε σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος. Τώρα σκέφτομαι ότι την εκμεταλλεύτηκα. Και δεν μου αρέσει και καθόλου. Δε μου είπε κάποιος κάτι, το σκέφτομαι τώρα. Αυτές οι δυο στιγμές να ήταν έτσι. Μπορεί δυο ψυχές να καταπιέστηκαν και δεν το ήθελα.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved