Έλενα Μπάση: Η πρώην... 38χρονη του Bachelor έκανε ανάρτηση - μπηχτή για τον Βασιλάκο
Showbiz

Έλενα Μπάση: Η πρώην... 38χρονη του Bachelor έκανε ανάρτηση - μπηχτή για τον Βασιλάκο

Έλενα Μπάση: Δείτε τι έγραψε για το νέο ξεκίνημα του Παναγιώτη Βασιλάκου

Μπορεί το Bachelor να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ωστόσο αρκετές πρώην συμμετέχουσες, εξακολουθούν να απασχολούν τα media, τόσο με τις δηλώσεις τους για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Μία από αυτές και η Έλενα Μπάση. Η ξανθιά τραγουδίστρια του Bachelor είχε γίνει viral στα social media, καθώς οι χρήστες είχαν αντιληφθεί από νωρίς, πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ηλικία της.

Και μπορεί η ίδια να δήλωνε 38 ετών, η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε μετά το τέλος του ριάλιτι, όταν η Έλενα Μπάση έδειξε on camera την ταυτότητά της, τη μέρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου και αποκάλυψε πως είναι γεννημένη το 1978, δηλαδή φέτος γίνεται 43 ετών.

Από την αρχή του Bachelor, η Έλενα Μπάση είχε εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά της για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίο και τελικά ολοκλήρωσε το ριάλιτι επιλέγοντας τη Νικολέτα Τσομπανίδου.

Με αφορμή το νέο του ξεκίνημα ως παρουσιαστής του Battle of the Couples, η Έλενα Μπάση έστειλε δημόσια τις ευχές της στον Παναγιώτη, πετώντας παράλληλα και την μπηχτή της στο instagram.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved