Μαρία Ανδρούτσου: Σαστίσαμε! Έχει μείνει μισή – Δες την με crop φούτερ και θα πάθεις πλάκα
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Σαστίσαμε! Έχει μείνει μισή – Δες την με crop φούτερ και θα πάθεις πλάκα

Δεν υπάρχει αυτό το κορίτσι!

Η Μαρία Ανδρούτσου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου», έχει αλλάξει εντελώς, αφού δεν έχει καμία σχέση η εικόνα της με αυτή της Ξανθίππης, που είχε στην σειρά του Mega «Πενήντα Πενήντα».

Η ηθοποιός έχει αδυνατίσει κι άλλο και το διαπιστώσαμε μέσα από την πρόσφατη φωτογραφία που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μαρία πόζαρε με λευκή φόρμα και crop φούτερ και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Έχει μείνει μισή! Τόσο η διατροφή που ακολουθεί όσο και η άσκηση, την έχουν κάνει άλλον άνθρωπο!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα "Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω". Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;".

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!

Στην εκπομπή, Οδηγός Καλής ζωής, η Μαρία Ανδρούτσου είχε για τον βελονισμό και πώς τη βοήθησε να έχει πειθαρχία στο φαγητό αλλά και την βοήθησε στο στρες και στο πρόβλημα που είχε με τον ύπνο.

Δες τη νέα της φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved