Showbiz

Kλέλια Ρένεση: Συγκινεί με δήλωσή της για διάσημη ηθοποιό! To δημόσιο «ευχαριστώ»!

Η Κλέλια Ρένεση με μια αποκαλυπτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκίνησε αναφέροντας ένα δυσάρεστο περιστατικό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον «φύλακα – άγγελο» της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που μπήκε μπροστά και την στήριξε σε μια παράσταση σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνην.

Η Κλέλια Ρένεση με αφορμή της δημόσιες καταγγελίες κάθε είδους μορφής βίας από συναδέλφους που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα, συγκίνησε με την ιστορία της αναφερόμενη στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram: «Μέσα σ αυτό το «καταγγελτικό» εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω,.. έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.
Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη κ την ευλογία να έχω δίπλα μου ένα δυνατό, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα. Έκατσε μπροστά κ μας έκρυψε όλους πίσω της. Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλία της την κρατώ για πάντα.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Γιατί μπορεί οι λύκοι να ήταν αμολυτοι τόσο καιρό, αλλά κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν οτι αν πεθάνει το δίκαιο, πεθαίνει κ η ψυχή. Κ χωρίς αυτή, ούτε «παίζεις» την ζωή, ούτε ζεις. Αυτές οι γυναίκες μαζεύουν απ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βάζουν κάτω απ το μαξιλάρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι @elisavet_konstantinidou».

Δείτε την ανάρτησή της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved