Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο!

Η Κατερίνα Καινούργιου με μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» μίλησε για το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά μίλησε και για τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε για το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον αγαπημένο της Φίλιππο: «Δεν εξαρτάται από μένα μόνο. Είμαι καλά, είμαστε καλά και έχουμε μια όμορφη σχέση. Θέλω να σου πω ότι αν αυτό γίνει δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει φάει πολλά χαστούκια με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών μου σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, είμαι πολύ ευτυχισμένη δεν θέλω να πάρει έκταση.».

Όσο για τις φήμες που την θέλουν να διανύει ήδη τους πρώτες μήνες εγκυμοσύνης, απάντησε: «Δεν με ενόχλησαν αυτά τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή. Εγώ μπορεί να έχω πει κάτι στον Γρηγόρη που με αφορά και αυτός έκανε πλάκα. Με ενόχλησε που υπήρξε φυλλάδα που ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι, στον μπαμπά μου, στο σταθερό και τον ρώτησε.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εκεί ένιωσα πολύ άβολα και αμήχανα. Όταν μια κοπέλα είναι 36 ετών, όπως είμαι εγώ, είναι κάτι που θέλει μια λεπτότητα στο χειρισμό. Αν με το καλό συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, που τώρα σας το λέω δεν είμαι έγκυος, θα μαθευτεί, θα το καταλάβει ο κόσμος και όταν έρθει η σωστή η στιγμή θα το πω η ίδια. Ιδανικά θα ήθελα ένα παιδάκι. Για μένα η ολοκλήρωση μιας οικογένειας έρχεται με ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πότε.».

Τέλος έκανε λόγο για το bullying που έχει δεχτεί στον εργασιακό της χώρο και αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό της τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved