Νόσησε με κορονοϊό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι
Showbiz

Νόσησε με κορονοϊό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Ήταν επτά μηνών όταν νόσησε από κορονοϊό, κατάφερε να τον ξεπεράσει και χθες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Ωρίων. 

Η ευτυχής μαμά, η γνωστή δημοσιογράφος και blogger Ολίβια Γαβρίλη γέννησε χθες το τέταρτο παιδί της και από εκείνη την ώρα μαζί με τον σύζυγό της... πετούν στον έβδομο ουρανό.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Ολίβια Γαβρίλη, πρώην σύζυγος του αξέχαστου δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, είχε μιλήσει στην εκπομπή Love it και είχε αποκαλύψει πώς βίωνε την ασθένειά της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Τα έχω περάσει όλα τα συμπτώματα. Εγώ ξεκίνησα με ξαφνικό ξηρό βήχα και πολύ έντονη σωματική κούραση, σαν να έχω πάει γυμναστήριο και να μην μπορώ μετά να κουνηθώ. Την επόμενη ημέρα εμφάνισα πυρετό μέχρι 37,9.

Όταν υποχώρησε ο πυρετός είχα πονοκέφαλο, πόνο στις κλειδώσεις, ανοσμία που ξεκίνησε την τρίτη μέρα και ακόμα δεν μπορώ να μυρίσω τίποτα…», είπε και συνέχισε: «Έμεινα ψύχραιμη ως έγκυος, είχα δίπλα τη γιατρό μου και η έγνοια μας ήταν οι γονείς μας», είχε πει.

Χθες λοιπόν η Ολίβια Γαβρίλη έφερε στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον δεύτερο σύζυγό της Σταύρο Λασκαρίδη. Η ευτυχής μαμά ανακοίνωσε την άφιξη του γιου της με το εξής τρυφερό μήνυμα:

“Καλώς ήρθες στη Γη, μικρέ μας Ωρίωνα! 🌟 Περιμέναμε πώς και πώς να έρθεις στην οικογένειά μας και τώρα που είσαι πια στην αγκαλιά μας, δεν μπορούμε να πιστέψουμε το πόσο τέλειος είσαι! 🥰 Ο μπαμπάς και η μαμά υπόσχονται να σε αγαπούν άνευ όρων, να είναι πάντα δίπλα σου, να σέβονται τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σου, όπως κάθε μέρα προσπαθούν, άλλωστε, να κάνουν και με τα αδερφάκια σου ❤️ Είστε το Α και το Ω της ζωής μας! Να είσαι τυχερός, να είσαι ευτυχισμένος! 🙏🏻 Ο Ωρίωνας Λασκαρίδης ήρθε στον κόσμο σήμερα στις 8:50 μέσω μιας αληθινά υπέροχης εμπειρίας καισαρικής τομής. @elenixanth για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για όλα!".

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved