Χαϊκάλης: Απαντά στις καταγγελίες της Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγνώμη»
Showbiz

Χαϊκάλης: Απαντά στις καταγγελίες της Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγνώμη»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, προς έκπληξη πολλών και παρά το γεγονός ότι η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ήταν ανώνυμη αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα στις καταγγελίες της, ζητώντας δημόσια συγγνώμη. 

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ενώ λίγο πριν η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει πως χθες το βράδυ ήταν εκείνος που την κάλεσε στο τηλέφωνο και της ζήτησε να του δώσει "βήμα" ώστε να μιλήσει για το θέμα.

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Αραβή είχε φωτογραφήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση. Από τις καταγγελίες της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ανάλογη ανάρτησή της στο facebook αφηνόταν να εννοηθεί ότι επρόκειτο για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης από την πλευρά του είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια... Της το εξήγησα ευγενικά».

Ο ηθοποιός συνέχισε προχωρώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες:

«Δεν της είπα "θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν". Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου, τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε "σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου" σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου» είπε ο ηθοποιός.

Και κατέληξε λέγοντας: «Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού στην εκπομπή Έλα χαμογέλα που θα συζητηθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved