Παπαμιχαήλ για το «τσουνάμι» καταγγελιών: «Γνωρίζω πρόσωπα, συμπαραστέκομαι αλλά έχει "κουράσει"»
Showbiz

Παπαμιχαήλ για το «τσουνάμι» καταγγελιών: «Γνωρίζω πρόσωπα, συμπαραστέκομαι αλλά έχει "κουράσει"»

Ο γιος των αξέχαστων Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, θέλησε μέσω των social media να τοποθετηθεί γύρω από το φλέγον θέμα των καταγγελιών από ηθοποιούς προς ηθοποιούς. 

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τονίζοντας ότι συμπαραστέκεται σε όλους όσοι επιλέγουν να μιλήσουν δημόσια για όσα ισχυρίζονται ότι έζησαν, επισημαίνει πως γνωρίζει πολλά από τον χώρο που υπηρετεί εδώ και 35 χρόνια. Μάλιστα, δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει όλα όσα γνωρίζει μόνο για τον εαυτό του τονίζοντας πως δεν ασχολείται με όσα δεν είναι του... οίκου του.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει.

ΕΝΝΟΕΙΤAI ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ. Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα Δικαστήρια των social media και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη.

Οκ να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18, 22 ετών έχεις τον φόβο, αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο “σύστημα” έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. Να πας στον εισαγγελέα να κάνεις την καταγγελία, και να τους τσακίσεις και ποινικά και αστικά.

Να ξέρετε ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, είμαι στο χώρο 35 χρόνια. Δεν θέλω όμως να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν τα του οίκου μου…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved