Σπύρος Μπιμπίλας: «Νιώθω όπως και όλοι μας συνένοχος»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: «Νιώθω όπως και όλοι μας συνένοχος»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου “Dot”.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για την «θύελλα» καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες από ηθοποιούς προς άλλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Μερικά πράγματα που ακούω με εκπλήσσουν παρότι είμαι 45 χρόνια στον χώρο, όχι επειδή δεν ήξερα αλλά γιατί νιώθω όπως και όλοι μας συνένοχος. Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει αλλά ο φόβος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων. Μέσα στα καμαρίνια συζητιούνται πράγματα αλλά κυριαρχεί το “μην το πούμε”. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο φόβος υποχώρησε.».

Όσο για τις καταγγελίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είπε: «Ο κόσμος έβγαλε τα εσώψυχά του στο διαδίκτυο και τα βγάζει καθημερινά και είναι πολύ επικίνδυνο γιατί κάποιος μπορεί να γράψει και ψέματα».

Τέλος για το ΣΕΗ τόνισε: «Κάποιοι είπαν ότι οι γυναίκες βγαίνουν για ίδιον όφελος. Αυτές που έκαναν τις καταγγελίες είναι ήδη γνωστές και δεν έχουν ανάγκη τη δημοσιότητα. Υπάρχουν όμως και άγνωστες ηθοποιοί που θέλουν να μιλήσουν αλλά φοβούνται. Η Σοφία η Παυλίδου έχει κάνει αγωγή που δεν έχει οριστεί καν η δικάσιμος. Το σωματείο μπορεί να βοηθήσει νομικά κάποιον και να καθοδηγήσει τους ηθοποιούς να μην κάνουν νομικά λάθη. Λάθος μέγα η κατάργηση της άδειας των ηθοποιών. Οι ίδιοι ψήφισαν για αυτό. Μπορεί να το επαναφέρουμε. Παλιά αφαιρούνταν η άδεια και δεν μπορούσες να δουλέψεις. Οι ηθοποιοί που κατηγορούνται έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved