Μυριέλλα Κουρεντή: Μαθαίνει πολεμικές τέχνες και υπάρχει λόγος! (video)
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: Μαθαίνει πολεμικές τέχνες και υπάρχει λόγος! (video)

Η Μυριέλλα Κουρεντή περνάει εποικοδομητικά την καραντίνα της, μαθαίνοντας πολεμικές τέχνες.

H γνωστή ηθοποιός είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, η γλυκιά ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή ανάρτησε τρία βίντεο, στα οποία μας δείχνει την καθημερινή της προπόνηση, κάνοντας Kun Fug. Είναι ετοιμοπόλεμη και όπως θα δείτε στο παρακάτω video μοιράζεται μαζί μας κάποιες κινήσεις σημαντικές του αθλήματος.

Παράλληλα, η Μυριέλλα συνόδευσε το τελευταίο βίντεο με τα εξής λόγια, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου:

«Πριν από 4 μήνες περίπου μπήκε το Wing Chun στη ζωή μου. Δεν περίμενα ποτέ πως θα ανακάλυπτα κάτι που θα αγαπήσω και που θα μου ταίριαζε τόσο πολύ και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ανθρωπότητα. Είναι πολλά τα εφόδια που σου δίνει αυτή η πολεμική τέχνη και για τον νου και για το σώμα. Δεν είναι τυχαία η τεχνική που εφάρμοζε και ο Bruce Lee αυτός ο τεράστιος μαχητής-φιλόσοφος που έγραψε την δική του ιστορία. Ένα απ’ τα πολλά που είχε πει ο ίδιος για το Wing Chun, που είναι και πολύ επίκαιρο: «Η ήττα είναι μια κατάσταση του νου. Κανείς δεν νικήθηκε ποτέ έως ότου η ήττα έχει γίνει (από τον ίδιο) αποδεκτή ως πραγματικότητα.» Σας θυμίζει κάτι αυτή η φράση? Μήπως όλες αυτές τις γυναίκες και τους άνδρες που δεν αποδέχθηκαν ποτέ πραγματικά την “ήττα τους” και αποφάσισαν να παλέψουν έστω και μετά από χρόνια για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας?? Οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί μαχητές, έχουμε τεράστια δύναμη και αντοχή μέσα μας και όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή έχουμε όλα τα εφόδια να ενωθούμε και να απαιτήσουμε την επιβολή της Δικαιοσύνης, της Αλήθειας, της ουσιαστικής Ηθικής και της Ανθρωπιάς παντού γύρω μας, ακόμα και σε συμβάντα που κάποιοι μπορεί να προσπερνούν θεωρώντας τα ασήμαντα. Κανείς και τίποτα δεν είναι ασήμαντο. Θυμηθείτε ποιοι είστε, τί θέλετε να αφήσετε πίσω σας κληρονομιά στον Κόσμο, στα παιδιά σας, στις γενεές που έρχονται. Μην ονειρεύεστε μόνο ένα καλύτερο αύριο, ιδρώστε γι’ αυτό και στο τέλος της ημέρας θα κοιμάστε με μια καρδιά γεμάτη Αγάπη και Σεβασμό για τον εαυτό σας.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved