Άκης Πετρετζίκης: Προσεχώς μπαμπάς - Το μωρό, το νέο σπίτι και το ταξίδι στην Σκωτία
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Προσεχώς μπαμπάς - Το μωρό, το νέο σπίτι και το ταξίδι στην Σκωτία

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει πατέρας, κάτι που το ήθελε πολύ και δεν ήταν ξαφνικό για εκείνον και τη σύντροφό του.

Όπως είχε αποκαλύψει η on time πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός σεφ είναι τρελά ερωτευμένος με μια γοητευτική νοσοκόμα και μάλιστα η σχέση είναι αρκετά σοβαρή παρόλο που μετρά μόλις μερικούς μήνες!
Ο ίδιος που θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, έχει ηρεμήσει πολύ και όπως περιγράφει στους στενούς του φίλους είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται έτσι για μια γυναίκα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο Άκης Πετρετζίκης χτίζει το δικό του σπίτι στα Βόρεια Προάστια όπου θα ζήσει με την οικογένεια του.

Ο αγαπημένος σεφ πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι στην Σκωτία όπου έμεινε λίγες μέρες και επέστρεψε χαρούμενος καθώς όλα τα όνειρά του πραγματοποιούνται.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρύψει τη σχέση του κάτι που επιθυμούσαν και οι δυο, ενώ δεν ήθελαν καθόλου να μαθευτεί η εγκυμοσύνη, ειδικά του πρώτους μήνες, δεν το ανέφεραν ούτε στους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Ο ίδιος δέχεται ήδη ευχές από τους ακόλουθούς του στα social media που έμαθαν πως θα γίνει πατέρας και του εύχονται να είναι γερό το μωράκι ενώ υποστηρίζουν πως θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved