Μπαλατσινού: Αναστάτωση στο instagram με τον προσωπικό της λογαριασμό - Τι συνέβη;
Showbiz

Μπαλατσινού: Αναστάτωση στο instagram με τον προσωπικό της λογαριασμό - Τι συνέβη;

Τζένη Μπαλατσινού: Τι συνέβη στο instagram και η παρουσιάστρια χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις;

Πριν από μερικές εβδομάδες, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της από τον Βασίλη Κικίλια! Η Τζένη Μπαλατσινού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι πως αποφάσισε να μοιραστεί τα όσα ζει, με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Από την αρχή της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη έδειχνε αρκετά απόμακρη από τα media, αλλά και τις δηλώσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, κάτω από μία λιτή τελετή, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει αδιάφορη από τους δημοσιογράφους.

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η Τζένη Μπαλατσινού, καθυστέρησε αρκετά να μας ενημερώσει για τα ευχάριστα νέα, μένοντας πάντα ενεργή στα social media, απαντώντας στις ευχές των δικών της ανθρώπων, αλλά και των διαδικτυακών της φίλων.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις, όταν ενημερώθηκε για το προφίλ στο instagram το οποίο και φέρει το όνομά της.

Η Τζένη Μπαλατσινού έπεσε θύμα των χάκερ, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό, τον οποίο φυσικά και δεν διαχειρίζεται η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved