Μακαλιάς - Ψυχράμη: Σε Μετακίνηση 6 στην παραλία - Δες πόσο μεγάλωσε ο γιος τους
Showbiz

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Σε Μετακίνηση 6 στην παραλία - Δες πόσο μεγάλωσε ο γιος τους

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Το lockdown και το νέο πρόγραμμα του ζευγαριού

Μετρούν πλέον αρκετά χρόνια κοινής πορείας, μέσα από έναν γάμο, ο οποίο ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια, με τον γιο τους να αποτελεί και προτεραιότητα στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Το Lockdown κράτησε τον Δημήτρη και την Αντιγόνη εντός σπιτιού, μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν "παγώσει". Μάλιστα ο Δημήτρης Μακαλιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΙ για την εκπομπή, Σου Κου Family.

«Έκανα ένα δοκιμαστικό με τα παιδιά, μου έγινε η πρόταση, αλλά εγώ τελικά είχα άλλα επαγγελματικά σχέδια τα οποία δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και με αυτή την εκπομπή, οπότε δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Πολύ ωραία η εμπειρία, πήγε και πολύ ωραία η εκπομπή», αποκάλυψε.

Όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας, ο Δημήτρης και η Αντιγόνη θα κάνουν σύντομες εξόδους μέσα στην πόλη, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στο instagram.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατό του στην παραλία, με τον γιο τους να κλέβει τις εντυπώσεις στα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved