Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το cozy σπίτι της και οι γωνιές που θα λατρέψεις!
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το cozy σπίτι της και οι γωνιές που θα λατρέψεις!

Είναι το πιο ανατρεπτικό κορίτσι που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση, είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί και οι λόγοι που την αγαπάμε είναι πολλοί.

Είναι αρχικά εκείνο το κορίτσι που έχει στιλ και ξέρει τι έννοια του «ωραίου» από κάθε πλευρά.

Έχει στιλ και είναι δικό της και αυτό το στιλ το είδαμε και στο σπίτι της.

Η Ζενεβιέβ –όνομα που πήρε από την γιαγιά της- είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Καρύδη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 10χρονη Ροζαλία και τον 4,5 ετών Μιχάλη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί στιγμές της καθημερινότητας της και τα πλάνα από το σπίτι της είναι απλά… υπέροχα!

Κάθε γωνιά «φωνάζει» το όνομά της. Είναι ζεστό με όλη την άνεση που πρέπει να έχει ένα σπίτι όταν μέσα κυκλοφορούν πιτσιρίκια, είναι διακοσμημένο με γούστο και κάθε μέρος έχει και κάτι που θα ζηλέψεις σίγουρα.

«τα must της σεζόν: το σπίτι γίνεται το καταφύγιό μας, όταν αποπνέει μια αύρα ηρεμίας και χαλάρωσης!», έχει πει η ίδια και πραγματικά σε αυτό το σπίτι που ναι, χαλαρώνεις ακόμη κι όταν πρέπει να κάνεις δουλειές.

Η κριτής του GNTM, εκτός από επαγγελματίας είναι και μαμά και σύζυγός και τι θέλει μια γυναίκα για να περνά όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι; Γωνιές που «φωνάζουν» καλαισθησία, αγάπη και φροντίδα.

Δες το υπέροχο σπίτι της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved