Mατθίλδη Μαγγίρα: «Δικαίωση σε όσους έχουν υποστεί κακοποίηση»
Showbiz

Mατθίλδη Μαγγίρα: «Δικαίωση σε όσους έχουν υποστεί κακοποίηση»

Η μακρόχρονη πορεία της Ματθίλδης Μαγγίρα είναι γεμάτη με πολλές επιτυχίες.

Ηθοποιός έγινε όχι επειδή την ώθησε κάτι σε αυτό το επάγγελμα, αλλά επειδή έτσι γεννήθηκε, όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια.

«Πάντα από μικρό παιδί διασκέδαζα τους καλεσμένους μας και πάντα όταν αυτοί γελάγανε ένιωθα ευτυχισμένη. Ηξερα από πολύ μικρή τι αγαπάω να κάνω στη ζωή μου και δεν υπήρχε άνθρωπος που θα με σταμάταγε να το κάνω».

Σήμερα αναρωτιέται αν λόγω της πανδημίας και του εγκλεισμού που βιώνουμε όλοι η Τέχνη έχει λείψει στον κόσμο. «Ο κόσμος νιώθει αυτή την έλλειψη; Για εμάς, το να μην μπορούμε να έχουμε άμεση επαφή με το κοινό, που είναι η θεία κοινωνία της Τέχνης, είναι πληγή. Οταν πλήττεται ο πολιτισμός σε έναν τόπο, έρχεται η καταστροφή», δήλωσε.

Εχει να εργαστεί πολλούς μήνες και βιώνει μια ασυνήθιστη δυσκολία, όπως όλοι οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα. «Στον καλλιτεχνικό κόσμο επικρατεί κλίμα αβέβαιον. Μόνο από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι τα τρία επιδόματα που έχω πάρει, της χαμηλότερης κλίμακας, σίγουρα δεν φτάνουν για να καλύψω τα έξοδα μου για 11 μήνες τώρα που δεν μπορώ να εργαστώ. Αν όλα πάνε καλά, το καλοκαίρι θα συμμετάσχω σε μια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ενώ σε λίγο καιρό θα είμαι τηλεοπτικά στο Your Face Sounds Familiar -του ΑΝΤ1», αποκάλυψε.

Και καθώς τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με μεγάλη έκπληξη την καταγγελία της Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου, αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της σε νεαρή ηλικία, η ανάλογη ερώτηση και γι' αυτήν δεν μπορούσε να παραλειφθεί. «Είμαι τυχερή γιατί δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. Τα άτομα που έχουν υποστεί κακοποίηση πρέπει να δικαιώνονται. Ο καλλιτεχνικός χώρος δεν αποτελεί εξαίρεση από την υπόλοιπη κοινωνία σε αυτό το θέμα. Αντιθέτως, είναι ένας ισχυρός καθρέφτης της, οπότε φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά και θλίβομαι γι' αυτό. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να υποστεί οτιδήποτε δεν θέλει», κατέληξε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved