Δημήτρης Λιγνάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο

Δημήτρης Λιγνάδης: Η νέα απόφαση και το μήνυμα στο facebook

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών, ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του ως Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

«Αξιότιμη κύριε Υπουργέ: Παρά την ύψιστη τιμή που αποτελεί για μένα να υπηρετώ το πρώτο θέατρο της χώρας μας, η αγάπη και η αφοσίωσή μου προς το ίδιο το Εθνικό Θέατρο μου υπαγορεύει να υποβάλω σήμερα την παραίτησή μου.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες ενός τοξικού κλίματος φημών, υπονοούμενων, διαρροών και αναφορών γύρω από το πρόσωπό μου, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία. Γεγονός που θα μου επέτρεπε το ελάχιστο προβλεπόμενο από ένα Κράτος Δικαίου, δηλαδή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων, η επιστολή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία δημόσια καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ η παραίτησή του έγινε αμέσως δεκτή.

Πριν από λίγη ώρα, ο ίδιος ανακοίνωσε και την απομάκρυνσή του από τα social media, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στο facebook.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved