Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 17 χρονών και θα πάθεις πλάκα με αυτές τις αδημοσίευτες φώτο της!
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 17 χρονών και θα πάθεις πλάκα με αυτές τις αδημοσίευτες φώτο της!

Γενέθλια είχε η Μελίνα Νικολαΐδη, το πρώτο παιδί της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη!

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 17 χρονών χθες, 8 Φεβρουαρίου και η μαμά της δημοσίευσε φωτογραφίες τις οποίες δεν τις είχαμε δει ποτέ έως τώρα…

Η Δέσποινα Βανδή έχει αδυναμία στην 17χρονη κόρη της, η οποία της μοιάζει αρκετά και… έχει πάρει και το ταλέντο της στο τραγούδι!

Η τραγουδίστρια ανήμερα των γενεθλίων της, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της Μελίνας και έγραψε τις πιο γλυκές ευχές!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δευτέρα… Τρίτη… Κυριακή… Πάσχα… Καλοκαίρι… Χριστούγεννα… Άνοιξη… και πάλι… Δευτέρα… 17 χρονια πέρασαν… στο άχρονο του χρόνου…17 χρονια μάνα…17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει…»!

Και επειδή το μήλο, κάτω από τη μηλιά θα πέσει, αρκετοί θεωρούν δεδομένη την ενασχόληση της Μελίνας με το τραγούδι, έχοντας πάντα ως μέντορα τη μαμά Δέσποινα. Η ίδια η Δέσποινα Βανδή πάντως φαίνεται να δίνει το ελεύθερο στα παιδιά της, έχοντας όμως σαν προτεραιότητα τα μαθήματά τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη που έγινε 17 χρονών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved