Ελένη Φουρέιρα: Το πραγματικό της όνομα και ο Αλμπέρτο Μποτία - Απαντά πρώτη φορά αν θα παντρευτούν
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Το πραγματικό της όνομα και ο Αλμπέρτο Μποτία - Απαντά πρώτη φορά αν θα παντρευτούν

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας και αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα, αν δέχθηκε πρόταση γάμου από τον Αλμπέρτο Μποτία και πότε θα παντρευτούν!

Αρχικά η τραγουδίστρια ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε μπούλινγκ δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία.»!

Και ανέφερε πρώτη φορά γιατί έκρυψε την καταγωγή της: « Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν!

Και πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ.»!

Όσο για τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, τόνισε: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved