Νάσος Παππάς: «Γνώρισα την Britney Spears σε ένα πάρτι του Playboy»
Showbiz

Νάσος Παππάς: «Γνώρισα την Britney Spears σε ένα πάρτι του Playboy»

Ο ανερχόμενος και όμορφος ηθοποιός μιλάει για την ζωή του και τις σπουδές του στο εξωτερικό, ποιους χολιγουντιανούς σταρ έχει γνωρίσει, για τον νονό του Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και για τις γυναίκες.

 

 


Τι κάνεις στο L.A;

«Μένω εκεί πια μόνιμα, εδώ και δυόμιση χρόνια. Όταν αποφοίτησα από το Εθνικό, θεώρησα πως το καλύτερο για μένα θα ήταν να φύγω για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου στην υποκριτική».
Ποια είναι η καθημερινότητά σου στο L.A;
«Το πρωί ξυπνάω γύρω στις 8.00 με 9.00 και πάω γυμναστήριο ή κάνω yoga ή κολυμπάω. Μετά γυρίζω σπίτι, κάνω ένα μπάνιο, τρώω κάτι και πάω στη σχολή μου μέχρι τις 6 το απόγευμα. Όταν τελειώσω με τη σχολή ,πάω σε διάφορα επαγγελματικά ραντεβού, σε οντισιόν κ.α. Και το βράδυ υπάρχουν πάντα events,τα parties».
Σε όλα αυτά τα events έχεις γνωρίσει κάποιον χολιγουντιανό σταρ;
«Ναι. Πρόσφατα είχα πάει στο σπίτι του Hugh Hefner , που έκανε ένα πάρτι για το Playboy.Ξαφνικά, γυρνάω και βλέπω δίπλα μου την Britney Spears.Σοκαρίστηκα λίγο. Κρίμα που δεν μπορώ να γυρίσω να της πω “Γεια σου, Britney ,τι κάνεις;”».
Ποια σταρ σου αρέσει πιο πολύ;
«Η Charlize Theron. Αυτή η γυναίκα έχει ένα τύπο και έναν εκλεπτυσμένο αέρα. Σε αντίθεση με την Angelina Jolie που δεν είναι του γούστου μου. Άλλωστε δεν μετράει μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά το περιεχόμενο σου ως άνθρωπος. Έχω μάθει να πατάω στη γη και να εξελίσσω μόνος μου τον εαυτό μου».
Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο νονός σου;
«Ναι .Θυμάμαι που τραγουδούσε το “Αγωνία”, “Το ρολόι σταματημένο” και τον θαύμαζα. Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, γιατί στην πίστα ο κόσμος του φερόταν λες και ήταν Θεός. Όλοι τον λάτρευαν».
Είναι δύσκολο να κάνεις καριέρα στο L.A;
«Πάρα πολύ. Σχεδόν ακατόρθωτο. Όμως αυτοί που είναι στο L.A είναι οι καλύτεροι. Σου δίνεται η ευκαιρία να ανταγωνιστείς τους πρώτους και αν είσαι ταλαντούχος και τυχερός, να ξεχωρίσεις. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι να μην το βάζεις κάτω και να προσπαθείς να εξελίσσεσαι».
Οι επαγγελματικοί στόχοι ποιοι είναι; Καριέρα στο εξωτερικό;
«Όχι απαραίτητα .Επειδή σπουδάζω στην Αμερική δεν σημαίνει ότι σώνει και ντε θέλω να παίξω στο Hollywood.Θέλω να κάνω δουλειές που να προσφέρουν κάτι στον κόσμο. Να έχουν νόημα».
Οι Αμερικανίδες είναι πολύ διαφορετικές από τις Ελληνίδες;
«Ναι, εκεί οι γυναίκες είναι πιο “πλαστικές”. Μπορεί να δεις μια που είναι 100% σιλικόνη και να μην έχει τίποτα φυσικό επάνω της».
Πηγή:DOWHNTOWN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved