Ρούλα Ρέβη: Δείχνει την ατέλεια στο σώμα της μετά την απόκτηση των διδύμων και... συγκινεί!
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Δείχνει την ατέλεια στο σώμα της μετά την απόκτηση των διδύμων και... συγκινεί!

H Ρούλα Ρέβη έδειξε την ατέλεια στο σώμα της μετά την απόκτηση των διδύμων και συγκινεί με το μήνυμά της στο Instagram.

Η φωτογράφος η οποία απέκτησε με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα δύο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και την Ειρήνη Χρυσή και είναι πια πέντε χρονών αποκάλυψε ότι η κοιλιά της δεν είναι πια επίπεδη, όμως πάλεψε, παλεύει και θα παλεύει όχι για να έχει τέλειους κοιλιακούς, αλλά για να νιώθει ότι δεν εγκαταλείπει τον εαυτό της.

Η Ρούλα Ρέβη η οποία είναι ακομπλεξάριστη μας έδειξε την κοιλιά της και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που είναι μανούλες και προσπαθούν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η φωτογράφος σχολίασε: «Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτανε . Ακόμα δεν έχει φυγει και ούτε με νοιαζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γινει τελεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπεροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει !»!

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram της και έδειξε την ατέλεια στο σώμα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved