Δημήτρης Λιγνάδης: Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του για τις καταγγελίες!
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του για τις καταγγελίες!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κινηθεί νομικά εις βάρος όσων προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας μετά και την παραίτηση του εντολέα του από πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο κ. Λιγνάδης στην επιστολή παραιτήσεως του Σαββάτου ανέφερε πολύ ξεκάθαρα ότι στοχοποιείται με ανώνυμες και μη καταγγελίες για τις οποίες όμως ο ίδιος δεν έχει λάβει ποτέ προσωπική γνώση, δηλαδή είναι φήμες που κυκλοφορούν – διαχέονται στο διαδίκτυο.

Προκειμένου, λοιπόν, να μην επιβαρυνθεί ο θεσμός του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο έχει την τιμή να είναι καλλιτεχνικός διευθυντής από το καλοκαίρι του 2019 και επειδή δεν επιθυμεί να κρυφτεί πίσω από κανέναν, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή παραιτήσεώς του επέλεξε αυτό τον τρόπο, ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί θεσμικά τον εαυτό του, όταν κληθεί από τις αρχές αν κληθεί από τις αρχές και βεβαίως να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του από δυσφημιστικές αναρτήσεις διαδόσεις και δημοσιεύματα.

Έχουμε λάβει εντολή και έχουμε ενεργήσει για δυσφημιστικές αναρτήσεις, οι οποίες αναφέρονται στον κ. Λιγνάδη, πάντα όχι απλώς φήμες, γενικώς συνδέσεις ανώνυμα σχόλια»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved