Λάουρα Λάτσιου: Το οικογενειακό πάρτι και το φιλί στη μαμά της, Ελένη - Τα τρυφερά λόγια του Άγγελου
Showbiz

Λάουρα Λάτσιου: Το οικογενειακό πάρτι και το φιλί στη μαμά της, Ελένη - Τα τρυφερά λόγια του Άγγελου

H Λάουρα Λάτσιου έχει γενέθλια και η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο κάνει τα γενέθλια της Λάουρας μαζί με της Βαλέριας, μιας και έχουν λίγες μέρες διαφορά… Όπως έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια διοργανώνει ένα πάρτι για φίλους και συγγενείς κάθε χρόνο στο σπίτι της. Φέτος όμως λόγω της πανδημίας, η Ελένη Μενεγάκη δεν διοργάνωσε κάποιο πάρτι και τα δυο κορίτσια της, Λάουρα και Βαλέρια γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους κάνοντας ένα μικρό οικογενειακό πάρτι!

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και σήμερα γίνεται 16 χρονών!

H Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.

Η έφηβη κόρη της παρουσιάστριας και του Γιάννη Λάτσιου λατρεύει τις βόλτες με τη μαμά και τα αδέρφια της και πρόσφατα την είδαμε να απολαμβάνει τον περίπατο στα Μελίσσια με τον αδερφό της, Άγγελο.

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το οικογενειακό πάρτι και έγραψε: «Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λαουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005 ! #eleni #birthdaygirl 🎂 ❤️#16 #τυχερημανουλα»!

Από τους πρώτους που σχολίασαν τη φωτογραφία ήταν ο Άγγελος Λάτσιος και δείτε παρακάτω τα τρυφερά λόγια που έγραψε στη φωτογραφία της μαμάς του με την αδερφή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved