Κάτια Ταραμπάνκο: Πόσους followers απέκτησε κατά την παραμονή της στο Survivor;
Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο: Πόσους followers απέκτησε κατά την παραμονή της στο Survivor;

Survivor: Το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, η Kάτια Ταραμπάνκο που όλοι έβλεπαν ως ένα από τα φαβορί, αυτή που το ίδιο το κοινό ανέδειξε δυο φορές σε αγαπημένη του, δεν βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο.

Η όμορφη παίκτρια μετά την αποχώρησή της έβαλε πλώρη για τα νέα της projects, εκεί οπού η επιτυχία της θεωρείται δεδομένη.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό OK! για το τι ήταν αυτό που την εξέπληξε από όλα όσα είπαν για εκείνη οι συμπαίκτες της ενώ αποκάλυψε πόσους followers απέκτησε κατά την παραμονή της στο Survivor.


Τι από όλα αυτά που είπαν για εσένα οι συμπαίκτες σου σε εξέπληξε;
«Με ξάφνιασε πολύ αυτό που είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, ότι συμπεριφέρομαι στους άλλους σαν σκουλήκια. Ελάχιστοι έχουν φερθεί σε άλλους σαν σκουλήκια και αν ήμουν ένα^ τέτοιοι άνθρωπος, θα με είχε γράψει η ιστορία. Αυτό που ισχύει είναι ότι ήμουν απομονωμένη και δεν ήθελα να συμμετέχω στις συζητήσει των συμπαικτών μου, γιατί οι περισσότερες σχετίζονταν με το φαγητό. Είμαι γενικά κλειστοί άνθρωπος, αλλά ειλικρινά θα ήθελα να κουβεντιάσω με τον Περικλή όταν βγει από το παιχνίδι και να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση. Αναρωτιέμαι δηλαδή αν έκανα κάτι πάνω στην πείνα μου και δεν το κατάλαβα. Όσο για το «επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι» που ειπώθηκε, δεν καταλαβαίνω γιατί το είπαν και τι εννοούσαν. Ότι έχω στρατηγικά και ότι ξέρω τι να πω στις κάμερες; Όταν πεινάω τόσο πολύ το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι θα πεις και τι θα κάνεις. Δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα. Αυτό που είδατε από εμένα αυτά είμαι.»


Αντιλήφθηκες όσο καιρό ήσουν στο παιχνίδι να μη σε συμπαθούν κάποιοι συμπαίκτες σου;
Σίγουρα είχα λάβει κάποια αρνητικά vibes, αλλά δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να υπήρχαν κάποιοι που θα έλεγαν ότι με μισούν, ότι προσποιήθηκα ότι αρρώστησα, γιατί ένιωθα σαν βασίλισσα που της πήραν το στέμμα. Είναι δυνατόν να υποκρίνομαι κάτι τέτοιο και να με βλέπει η μητέρα μου στην Ελλάδα και να ανησυχεί; Αλλά ακόμα κι αυτά τα δικαιολογώ και πιστεύω ότι οφείλονται στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και στην πείνα, που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Από την άλλη, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»


Κατάλαβες ότι ήσουν πολύ δημοφιλής;
Όταν έμαθα ότι με ψήφισαν δύο φορές ως την πιο δημοφιλή παίκτρια, κατάλαβα ότι προφανώς κάτι κάνω καλά. Αλλά δεν φανταζόμουν την κλίμακα. Όταν άνοιξα το κινητό μου και βρήκα χιλιάδες μηνύματα, στα οποία απαντάω σιγά σιγά, και ότι πήρα περίπου 50.000 followers σε έναν μήνα, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει πολλή αγάπη και υποστήριξη.», λέει η ίδια στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved