Σάββας Πούμπουρας: Δες πρώτη φορά την αστυνομική του ταυτότητα!
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Δες πρώτη φορά την αστυνομική του ταυτότητα!

Ο Σάββας Πούμπουρας μας έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα και πάθαμε πλάκα με τη φωτογραφία!

Εσύ έχεις δει πώς ήταν ο παρουσιαστής στην εφηβεία;

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι λάτρης του Instagram, δημοσιεύει πολλά instastories από την καθημερινότητά του, απαντά στους περισσότερους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με την αξιολάτρευτη κόρη του και την γυναίκα του, την Αρετή, αλλά εκεί που κολλάμε εμείς είναι κάθε φορά που μαγειρεύει… Όταν ο Σάββας Πούμπουρας μπαίνει στην κουζίνα, πραγματικά μεγαλουργεί και επειδή προσφάτως μετακόμισε, αναμένουμε να τον δούμε να μαγειρεύει και στη νέα κουζίνα…

Πρόσφατα λοιπόν ο παρουσιαστής έκανε μία διαφορετική ανάρτηση… Πόσταρε την αστυνομική του ταυτότητα και «μείναμε άφωνοι»!

Ο Σάββας Πούμπουρας αφού μας έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, σχολίασε: «18 χρονών, δεν είχα ιδέα τι ήθελα να κάνω… 22 χρόνια μετά, ύστερα από πολλά ταξίδια, δοκιμές, επιτυχίες – αποτυχίες νιώθω πολύ καλά από ποτέ. Αν τελείωσες τώρα το σχολείο χαλάρωσε, έχεις χρόνο»! Και δεν έμεινε εκεί, σχολίασε και την υπογραφή του γράφοντας: «κλασσική υπογραφή εφήβου»!

Εσείς έχετε δει την αστυνομική ταυτότητα του Σάββα; Αν όχι δείτε την παρακάτω αλλά και πώς ήταν στην εφηβεία και σίγουρα θα εκπλαγείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved