«Έπαθα κάτι με την υγεία μου πέρσι τον χειμώνα πολύ σοβαρό, έφτασα στα πρόθυρα να πεθάνω»
Showbiz

«Έπαθα κάτι με την υγεία μου πέρσι τον χειμώνα πολύ σοβαρό, έφτασα στα πρόθυρα να πεθάνω»

Οι εποχές πέρασαν, άνθρωποι ξεχάστηκαν, αλλά εκείνος όχι απλώς παρέμεινε στην κορυφή αλλά η φήμη του ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο.

Έκανε τηλεόραση, έγινε από μόνος του μια κατηγορία, ένας άνθρωπος που θέλεις να βλέπεις γιατί ξέρεις ότι μαζί του θα περάσεις καλά - αυτό το απλό που έχει γίνει τόσο πολύπλοκο στις μέρες μας.

Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον οποίο απολαύσαμε όσο κανέναν στο J2US. Ο ίδιος μιλά στο περιοδικό Downtown για την σκληρή κριτική αλλά και για τη στιγμή εκείνη που λίγο έλειψε να φύγει από τη ζωή.


Η κριτική επιτροπή σκληρή απέναντι σου.

«Και δικαίως, αλλά εγώ δεν πήγα εκεί ως τραγουδιστής. Είναι πολύ δύσκολη τέχνη. Πήγα εκεί ως Τρύφωνας Σαμαράς. Το μόνο που με πείραξε ήταν το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για το ότι φόρεσα φουστανέλα» Τι είχε πει;

«Πως την παράδοση δεν την πειράζουμε. Αλλά εγώ δεν ήθελα να γελοιοποιήσω την παράδοση. Μπορεί να φάνηκε έτσι ίσως επειδή είχε ως σκηνικό τα προβατάκια, αλλά καμία σχέση. Καταρχάς, δεν ήταν παραδοσιακό τραγούδι, ήταν το Δεν Ξαναβόσκω Αλλες Βουβάλες, του Μηλιώκα και δεν είχα πρόθεση να κοροϊδέψω, είχα πρόθεση να κάνω το κοινό να γελάσει. Είμαι πατριώτης, αγαπάω πολύ τη χώρα μου και εκτός από διασκεδαστής είμαι και βασικό στέλεχος μιας βιομηχανίας που έχει μεγάλο μερίδιο στην αγορά της πατρίδας μου. Αλλά, όλα καλά. Γενικά, δεν κρατάω τα αρνητικά και δεν έχω κακίες. Το έχω φιλοσοφήσει, ειδικά το τελευταίο διάστημα που μου συνέβησαν διάφορα»


Όπως;

«Έπαθα κάτι με την υγεία μου πέρσι τον χειμώνα πολύ σοβαρό, έφτασα στα πρόθυρα να πεθάνω κι εκεί κατάλαβα πόσο ξαφνικά μπορεί να χαθούμε και ότι αλλού είναι το νόημα. Άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου. Δεν έχουμε χρόνο να αναλωνόμαστε στο τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, τι μας πείραξε, τι δεν μας πείραξε, αν μας «ακολουθεί» ή δεν μας «ακολουθεί». Σιγά! Όλα έρχονται και παρέρχονται, το ξαναλέω. Τίποτα δεν μένει. Ούτε εμείς μένουμε, οπότε ας το διασκεδάσουμε. Και φυσικά εξίσου σημαντική είναι η αγάπη που αναπτύσσουμε με πέντε, το πολύ δέκα ανθρώπους», εξομολογείται ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved