Showbiz

Ηλιάδου - Στεργίου: Ζευγάρι οι πρώην παίκτες του GNTM; - Η φωτό που φούντωσε τις φήμες

Ηλιάδου - Στεργίου: Μαζί στο κέντρο της Αθήνας και αυτό είναι το πρώτο τους κοινό στιγμιότυπο...

Μπορεί το GNTM 3 να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ωστόσο αρκετοί από τους συμμετέχοντες, εξακολουθούν να απασχολούν τα media, τόσο με τις αποκαλύψεις τους για το ριάλιτι μοντέλων, όσο και για τα νεότερα της προσωπικής τους ζωής.

Φέτος μάλιστα, η παραγωγή αποφάσισε να ανανεώσει το GNTM βάζοντας έτσι στο παιχνίδι νεαρά αγόρια, έτοιμα να κατακτήσουν το χώρο του modeling.

Αρκετοί μάλιστα θεώρησαν πως τα boys του GNTM κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τις εντυπωσιακές κοπέλες του ριάλιτι, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να κερδίζει την πρώτη θέση του GNTM 3 αλλά και τα μεγάλα δώρα.

Πολύ κοντά στους φιναλίστ βρέθηκε και ο Έντουαρντ Στεργίου, γνωστός ως... ξανθός άγγελος του ριάλιτι μοντέλων. Ο εντυπωσιακός νεαρός είχε ήδη τη δική του εμπειρία στο modeling, καθώς και είχε συνεργαστεί με αρκετές εταιρίες για την προβολή ανδρικών ρούχων.

Ο Έντουαρντ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και αυτή τη φορά με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Εδώ και καιρό υπήρξαν φήμες που ήθελαν το μοντέλο σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη νικήτρια του περσινού GNTM, η οποία μάλιστα είχε μοιραστεί την πρώτη θέση με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Μάλιστα το πρώτο στιγμιότυπο ήρθε μέσα από τη ρεπόρτερ του instagram, Soula Glamorous, η οποία και μοιράστηκε δημοσίως τις πληροφορίες που έλαβε για τον Έντουαρντ και την Άννα Μαρία.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved