Οικονομάκου: Μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
Showbiz

Οικονομάκου: Μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αθηνά Οικονομάκου: Μετρά πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της...

Περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Αθηνά Οικονομάκου, πριν από μερικές εβδομάδες μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το μωράκι που περιμένει!

Η γνωστή ηθοποιός και τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha και στη σειρά, Έλα στη θέση μου! Σύντομα μάλιστα η τηλεοπτική Φαίη θα βρεθεί ξανά έγκυος, κάτι που συμβαίνει και στην κανονική ζωή της ηθοποιού.

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιoτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Open.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας το αποκάλυψε με μια νέα φωτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά!

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved