Νέα σοκαριστική καταγγελία στο φως: «Ηθοποιός με χτύπησε και αποπειράθηκε να με βιάσει»
Showbiz

Νέα σοκαριστική καταγγελία στο φως: «Ηθοποιός με χτύπησε και αποπειράθηκε να με βιάσει»

Τις εφιαλτικές στιγμές που όπως καταγγέλλει έζησε τα χέρια δημοφιλούς ηθοποιού πριν από 31 χρόνια περιέγραψε στην ΕΡΤ νεαρή τότε ηθοποιός.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, όταν αρνήθηκε να ενδώσει, δεν δίστασε να την αρπάξει από το λαιμό. Περιέγραψε ακόμα πως μόλις είχε υποβληθεί σε ογκολογικό χειρουργείο και πως έχασε τις αισθήσεις της όταν τη χτύπησε πάνω στην τομή.

«Μου έφτιαξε καφέ είχα πιει δυο-τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλον άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλον» καταγγέλλει η τότε 25χρονη ηθοποιός η οποία είχε βρεθεί μαζί του για μία ταινία. Η ίδια συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή της:

«Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στο λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε προφανώς ότι είμαι «εκτός» και έφερε νερό. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πως μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με ανέβασε στις σκάλες λιπόθυμη.

«Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτόν θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα. Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΟΧΙ».

Για πολύ σοκαριστικές καταθέσεις μίλα το νεοσύστατο πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ.

Μετά την πρώτη συνεδρίαση αφού ανοίχθηκαν οι πρώτοι φάκελοι με σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και για σωματική και ψυχολογική βία στον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τηλεφωνικές καταγγελίες στο σωματείο είναι εκατοντάδες. Ωστόσο το πειθαρχικό ασχολείται τώρα με έγγραφες καταγγελίες που έχουν γίνει για γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Οι τελευταίες μάλιστα καταθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση και για κακοποίηση αφορούν δημοφιλή κωμικό ηθοποιό. Ο πρόεδρος του του πειθαρχικού Πασχάλης Τσαρούχας ανακοίνωσε ότι οι αποφάσεις θα βγουν μετά από δύο-τρεις μήνες για την κάθε περίπτωση ενώ η Λίλα Καφαντάρη, μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου, μίλησε για πολύ σοκαριστικές καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές καταγγελίες της ηθοποιού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved